Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρόκληση… από Biden: Δεν διαπράττεται γενοκτονία στη Γάζα – Απορρίπτουμε τον όρο

Πρόκληση… από Biden: Δεν διαπράττεται γενοκτονία στη Γάζα – Απορρίπτουμε τον όρο
Στεκόμαστε στο πλευρό του Ισραήλ στις επιχειρήσεις για να εξουδετερωθούν ο Sinwar και οι υπόλοιποι χασάπηδες της Hamas είπε ο Biden
Στο πλευρό του συμμάχου, Ισραήλ τάσσεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden, ο οποίος στον απόηχο της απόφασης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης κατά του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Benjamin Netanyahu και του υπουργού Άμυνας, Yoav Gallant καθώς και κατά δύο ηγετών της Hamas για εγκλήματα πολέμου στη Γάζα, απέρριψε τις κατηγορίες κατά του Ισραήλ ότι διαπράττει γενοκτονία κατά των Παλαιστινίων
«Αυτό που γίνεται δεν είναι γενοκτονία, απορρίπτουμε τον όρο αυτό» υποστήριξε ο Biden, αναφέροντας πως η στήριξη των ΗΠΑ στο Ισραήλ είναι ακλόνητη.
«Στεκόμαστε στο πλευρό του Ισραήλ στις επιχειρήσεις για να εξουδετερωθούν ο Sinwar και οι υπόλοιποι χασάπηδες της Hamas.
Θέλουμε η Hamas να ηττηθεί.
Συνεργαζόμαστε με το Ισραήλ για να γίνει αυτό» υποστήριξε ο Biden κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τον μήνα εβραϊκής αμερικανικής κληρονομιάς στον Λευκό Οίκο.
Μάλιστα ο Αμερικάνος πρόεδρος είπε ότι θα συνεχιστούν οι προσπάθειες προκειμένου οι Ισραηλινοί όμηροι να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης