Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης: Με βρίζουν δημόσια από την κυβέρνηση επειδή ανέδειξα την εξαπάτηση του πρωθυπουργού με την φέτα

Κασσελάκης: Με βρίζουν δημόσια από την κυβέρνηση επειδή ανέδειξα την εξαπάτηση του πρωθυπουργού με την φέτα
"Να γνωρίζει λοιπόν ο ελληνικός λαός ότι την επόμενη φορά που θα αναφέρει ο Πρωθυπουργός τιμές, θα εννοεί το μισό κιλό ψωμί, το μισό κιλό κρέας, το μισό λίτρο βενζίνη - και τότε όλα θα γίνουν ξαφνικά πάμφθηνα!", σημειώνει ο Στ. Κασσελάκης
Σχετικά Άρθρα
«Μετά το ψέμα του Πρωθυπουργού στους πολίτες ότι η φέτα στην Ελλάδα κοστίζει 6,28 €, έβαλαν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τον υπουργό Επικρατείας να με βρίζουν δημόσια επειδή γύρισα τα σουπερμάρκετ και ανέδειξα την εξαπάτηση», αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στ. Κασσελάκης, μετά τις αναφορές στο πρόσωπό του.
Ο κ. Κασσελάκης, αφού σημειώνει πως «τα ίδια και για το ελαιόλαδο, παρότι δημοσίευσα τις φωτογραφίες: Βιολογικό, 750ml, εδώ και στη Γερμανία», τονίζει ότι η πικρή αλήθεια είναι πως «πληρώνουμε το εθνικό μας προϊόν πιο ακριβά από τους Γερμανούς».
Και προσθέτει ότι «τώρα προσπαθούν να τα μπαλώσουν: «Ο Πρωθυπουργός εννοούσε το μισό κιλό φέτα, γιατί κατέθεσε έγγραφο για την τιμή του μισού κιλού». Και το αστείο: «Δεν λέει πουθενά στο βίντεο ότι μιλάει για κιλό, να, δείτε το βίντεο!».
«Να γνωρίζει λοιπόν ο ελληνικός λαός ότι την επόμενη φορά που θα αναφέρει ο Πρωθυπουργός τιμές, θα εννοεί το μισό κιλό ψωμί, το μισό κιλό κρέας, το μισό λίτρο βενζίνη - και τότε όλα θα γίνουν ξαφνικά πάμφθηνα!
Αυτές είναι κουτοπονηριές που υποτιμούν τον πολίτη», σημειώνει χαρακτηριστικά.
«Πιο πειστικό θα ήταν το επιχείρημα ότι ο Πρωθυπουργός εννοεί την ειδική φέτα Ολύμπου που παράγεται στα… 30.000 μέτρα», καταλήγει ο κ. Κασσελάκης.
κασσ2_3.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης