Τελευταία Νέα
Διεθνή

Gallant (Υπουργός Άμυνας): Στόχος του Ισραήλ παραμένει η εξόντωση της Hamas στη Λωρίδα της Γάζας

Gallant (Υπουργός Άμυνας): Στόχος του Ισραήλ παραμένει η εξόντωση της Hamas στη Λωρίδα της Γάζας
«Οι στόχοι μας στη Λωρίδα της Γάζας γίνονται ιδιαίτερα σαφείς εδώ, στη Rafah, και είναι να ξεριζώσουμε τη Hamas, να απελευθερώσουμε ομήρους και να διατηρήσουμε την ελευθερία δράσης», επισήμανε ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Yoav Gallant.
Ο στόχος του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας είναι να εξοντώσει το ριζοσπαστικό παλαιστινιακό κίνημα της Hamas και να απελευθερώσει τους ομήρους, δήλωσε ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Yoav Gallant.
«Οι στόχοι μας στη Λωρίδα της Γάζας γίνονται ιδιαίτερα σαφείς εδώ, στη Rafah, και είναι να ξεριζώσουμε τη Hamas, να απελευθερώσουμε ομήρους και να διατηρήσουμε την ελευθερία δράσης.
Όσο για το πρόβλημα των ομήρων, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και τα δύο, είτε μέσω τακτικών ελιγμών και μέσω συμφωνιών», είπε σε συνάντηση με Ισραηλινούς στρατιώτες.
Επισήμανε ότι η δουλειά των Ισραηλινών στρατιωτών είναι να «εξολοθρεύσουν τη Hamas και να κερδίσουν αυτόν τον πόλεμο», ενώ η ισραηλινή κυβέρνηση πρέπει «να διαχειριστεί τα στρατιωτικά επιτεύγματα σε ένα νέο επίπεδο στη Λωρίδα της Γάζας και τη Μέση Ανατολή».
«Αυτά τα προβλήματα είναι αλληλένδετα», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF), ο Gallant συμμετείχε σε επιχειρησιακή συνάντηση για την κατάσταση στη Rafah.
«Ενημερώθηκε για τις επιχειρήσεις στη Γάζα τις επίγειες και στις σήραγγες, καθώς και για τις επιχειρήσεις σε άλλες περιοχές που στοχεύουν στην εξάλειψη των μονάδων της Hamas», ανέφερε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης