Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ολυμπιακοί Αγώνες (Παρίσι 2024): Πραγματικός πόλεμος στην βιολογική πραγματικότητα – Τρανς υπερηφάνεια και πολιτική ορθότητα

Ολυμπιακοί Αγώνες (Παρίσι 2024): Πραγματικός πόλεμος στην βιολογική πραγματικότητα – Τρανς υπερηφάνεια και πολιτική ορθότητα

Υπάρχουν πολλές αντιδράσεις για την τρανς προώθηση στα αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων

Σχετικά Άρθρα

Η ώθηση για αποδοχή από το κοινό των τρανς αθλητών ήταν αμείλικτη τα τελευταία χρόνια.
Η ατζέντα έχει προωθηθεί στο προσκήνιο του δυτικού κοινωνικού λόγου, παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία των ερωτηθέντων πιστεύει ότι οι τρανς αθλητές δεν πρέπει να επιτρέπεται να αγωνίζονται εκτός του βιολογικού τους φύλου.
Με άλλα λόγια, οι άνδρες που προσποιούνται ότι είναι γυναίκες δεν θα πρέπει να επιτρέπεται να ανταγωνίζονται τις πραγματικές γυναίκες λόγω των εγγενών φυσικών τους πλεονεκτημάτων. 
Φαίνεται σαν κοινή λογική, αλλά σήμερα ζούμε σε έναν κόσμο όπου η κοινή λογική δέχεται επίθεση.
Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα για την προώθηση της τρανς προπαγάνδας, πρώτα με την άρση των περιορισμών δοκιμών σε τρανς αγωνιζόμενους.
Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, οι τρανς αθλητές δεν θα απαιτείται πλέον να υποβάλλονται σε εξετάσεις για να αποδείξουν ότι χρησιμοποιούν ορμονικές θεραπείες ή διαδικασίες για τη μετάβαση.
Αυτό σημαίνει ότι κάθε άντρας μπορεί απλά να ισχυριστεί ότι είναι «τρανς γυναίκα» και να αγωνιστεί στις περισσότερες κατηγορίες γυναικών. Μόνο 10 από τις 48 κατηγορίες αθλημάτων στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού θα έχουν κανόνες έναντι των τρανς αθλητών.
Πολλές αθλητικές ενώσεις παγκοσμίως έχουν αρχίσει να αυστηροποιούν τους κανόνες που ρυθμίζουν τη συμμετοχή των τρανς, αλλά οι Ολυμπιακοί Αγώνες φαίνεται να πηγαίνουν προς την αντίθετη κατεύθυνση.
Οι αθλήτριες και πολλοί επικριτές υποστηρίζουν ότι αυτές οι πολιτικές θα καταστρέψουν τα γυναικεία αθλήματα πλημμυρίζοντας την αρένα με βιολογικούς άνδρες.
Έχουμε ήδη δει μια σειρά γυναικείων αγώνων όπου κυριαρχούν άνδρες συμμετέχοντες όλα αυτά τα χρόνια και πολλές αθλήτριες να χάνουν με υποτροφίες.

Αντιδράσεις ανά τον κόσμο 

Πάνω από το 70% των Αμερικανών θέλουν οι τρανς αθλητές να περιορίζονται στο βιολογικό τους φύλο.
Πάνω από το 70% των αθλητών στο Ηνωμένο Βασίλειο θέλουν το ίδιο.
Οι δημοσκοπήσεις στην Ευρώπη είναι πιο δύσκολες, τουλάχιστον 14 χώρες έχουν αυστηρούς νόμους για τη ρητορική μίσους που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εναντίον οποιουδήποτε ασκεί κριτική στο τρανς κίνημα.    
Για να αποξενώσει περαιτέρω το κοινό, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού παρουσίασαν τρεις drag queen που κουβαλούσαν την Ολυμπιακή δάδα φέτος.
Οι λαμπαδηδρόμοι επιλέγονται από τους χορηγούς και τους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων, συνήθως επειδή έχουν συνεισφέρει σημαντικά στην κοινότητά τους και επειδή προσωποποιούν το θέμα αυτών των Ολυμπιακών Αγώνων.
Το θέμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού είναι: "Games Wide Open"
Ένα drag queen με το παρατσούκλι "Miss Martini" χρηματοδοτήθηκε ακόμη και από την Coca Cola.
Ο αθλητισμός υποτίθεται ότι είναι η πιο εκλεπτυσμένη αντιπροσώπευση της αξιοκρατίας σε έναν ομοιόμορφο αγωνιστικό χώρο.
Το επίτευγμα δεν υποτίθεται ότι κερδίζεται μέσω ταυτότητας, νεποτισμού ή απάτης. Υπάρχει η αρένα, υπάρχει ο ανταγωνισμός και μόνο ένα γκρουπ ή άτομο μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή με βάση το δίκαιο παιχνίδι.
Η εισβολή της πολιτικής ορθότητας στον αθλητικό κόσμο συμβολίζει κάτι περισσότερο από μια προπαγανδιστική εκστρατεία LGBT, είναι ένας ανατρεπτικός πόλεμος για την αξία και τις πραγματικότητες της βιολογίας.  

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης