Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Το Public στον Πειραιά μεγαλώνει και γίνεται “Public + home”

Το Public στον Πειραιά μεγαλώνει και γίνεται “Public + home”

To πλήρως ανανεωμένο “Public + home” στην πόλη του Πειραιά φιλοξενεί πλέον και Οικιακές Συσκευές και Μεγάλες Τηλεοράσεις

Τα Public εγκαινιάζουν το 15ο κατάστημα που αναβαθμίζεται σε “Public + home” εντός του 2024, αυτή τη φορά στην περιοχή του Πειραιά! Το πλήρως ανανεωμένο κατάστημα στο Πασαλιμάνι έχει συνολική επιφάνεια 1.830 τ.μ. και φιλοξενεί τη διευρυμένη γκάμα προϊόντων που διαθέτει η αλυσίδα, η οποία καλύπτει τις κατηγορίες των οικιακών συσκευών, της τεχνολογίας και της ψυχαγωγίας αλλά και του βιβλίου. 
Συνεχίζοντας το επιτυχημένο στρατηγικό τους ταξίδι, τα Public βρίσκονται σταθερά στο πλευρό των καταναλωτών και διευρύνουν το δίκτυο των σύγχρονων καταστημάτων τους για να προσφέρουν την ακόμα πιο δυνατή εμπειρία αγορών “Public + home”. Ειδικότερα, στο ανακαινισμένο κατάστημα “Public + home” Πειραιά, οι καταναλωτές μπορούν να εξερευνήσουν τρία επίπεδα που φιλοξενούν αμέτρητα προϊόντα από τα κορυφαία brands της αγοράς και να τα αποκτήσουν με έως 36 χαμηλές δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα μέσω της υπηρεσίας «Τα Πάντα Άτοκα». 
Στο ισόγειο του καταστήματος, οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν μια μεγάλη γκάμα ειδών τεχνολογίας (όπως smartphones, laptops, tablets κ.α.), μικρές συσκευές και είδη δώρων και lifestyle. Ανεβαίνοντας στον 1ο όροφο, υπάρχει διαθέσιμη μια τεράστια ποικιλία τηλεοράσεων για μοναδικές στιγμές θέασης, μεγάλες και μικρές οικιακές συσκευές, είδη σπιτιού και διακόσμησης. Οι Home Experts βρίσκονται εκεί, για να καθοδηγούν τους πελάτες στις αγορές τους. Τέλος, στον 2ο όροφο φιλοξενείται μια ευρεία γκάμα βιβλίων, παιχνιδιών και μουσικής, καθώς και ειδών γραφικής ύλης. 
Τα εγκαίνια του καταστήματος σηματοδοτούν και ένα πλούσιο τριήμερο προσφορών και εκδηλώσεων από Πέμπτη 30 Μαΐου έως και 1 Ιουνίου! Μια σειρά από προσφορές και πολλές ιδιαίτερες εκπλήξεις αλλά και γευστικές δοκιμές περιμένουν τους καταναλωτές που θα βρεθούν στον χώρο. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 30/05 η εταιρεία Νespresso θα πραγματοποιήσει γευστικές δοκιμές για τους πελάτες, ενώ θα συνεχιστούν την Παρασκευή 31/5, μαζί με τη σεφ Λία Μακροστεργίου, η οποία  θα βοηθήσει μικρούς και μεγάλους να παρασκευάσουν υγιεινά snacks. Επιπλέον, την Παρασκευή γιορτάζουμε την “Γαλάζια Νύχτα” του Πειραιά παρέα με τους “TRASHFORMERS” οι οποίοι θα δώσουν ένα μοναδικό Live show για όλους όσοι παρευρεθούν εκεί.
Τέλος, το Σάββατο 01/06 θα ολοκληρωθούν οι δράσεις, με event αφιερωμένο στις παιδικές δημιουργίες σε συνεργασία με τη LEGO και την Nutribullet να μοιράζεται ιδέες για δροσερά smoothies για το καλοκαίρι! 
Στο νέο κατάστημα “Public + home” οι καταναλωτές μπορούν επίσης να βρουν την ομάδα της iRepair, η οποία θα πραγματοποιεί δωρεάν έλεγχο 65 σημείων και παράλληλα, με κάθε αγορά smartphone, κάνει δώρο τοποθέτηση gel film, σε κάθε συσκευή. Τέλος, η ομάδα της Vodafone θα βρίσκεται στο κατάστημα για να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους για τα διαθέσιμα προγράμματά της, αλλά και για να μοιράσει δώρα μέσα από διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί.
Εγκαινιάζοντας ένα ακόμη σύγχρονο κατάστημα “Public + home”, τα Public επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή τους να παρέχουν ασύγκριτη ποικιλία προϊόντων και καινοτόμες λύσεις στους καταναλωτές που τους εμπιστεύονται, αναβαθμίζοντας την αγοραστική εμπειρία. 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης