Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ο Ολυμπιακός μπορεί να γράψει ιστορία, φτάνει να έχει καθαρό μυαλό σε έναν τελικό που η Φιορεντίνα έχει ξαναζήσει το έργο!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να γράψει ιστορία, φτάνει να έχει καθαρό μυαλό σε έναν τελικό που η Φιορεντίνα έχει ξαναζήσει το έργο!
Η κεκτημένη ταχύτητα του Ολυμπιακού, κόντρα στην εμπειρία της Φιορεντίνα και δύο ομάδες, που φέτος στην Ευρώπη, σκοράρουν νωρίς. Απόψε (29/05, 22:00), όμως, σε αυτόν τον ιστορικό τελικό, όσοι βρεθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια, οφείλουν να γνωρίζουν πως η βραδιά ίσως τραβήξει πολύ! Κι αν δεν έρθει το γρήγορο γκολ, είναι στα υπέρ του Ολυμπιακού, πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξέρει καλά το έργο! Αυτό το ματς θέλει πάνω από όλα καθαρό μυαλό!
Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ευρωπαϊκός τελικός απόψε (29/05, 22:00), επί ελληνικού εδάφους, πολύ ιδιαίτερος και ιστορικός για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πέρασαν 53 χρόνια από την πορεία του Παναθηναϊκού έως το Wembley το 1971 και είκοσι από την κατάκτηση του EURO από την Εθνική Ελλάδας το 2004, για να χωρίζουν 90' έναν «εκπρόσωπο» του εγχώριου ποδοσφαίρου, από την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου. 
Ολυμπιακός εναντίον Φιορεντίνα, λοιπόν, στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και όσο κι αν απεχθάνομαι τον όρο «φαβορί» σε τελικούς, θεωρώ πως ο Ολυμπιακός έχει ένα μικρό προβάδισμα.
Η Φιορεντίνα έχει το αβαντάζ, πως έπαιξε και πέρυσι σε τελικό, αλλά δεν είναι στα καλύτερά της, σε ολόκληρη τη σεζόν. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα, μετά την εντυπωσιακή ανατροπή επί της Μακάμπιτον αποκλεισμό της Φενέρμαχτσε στα πέναλτι και την τεράστια πρόκριση κόντρα στην Άστον Βίλα

Η συνέχεια στο BNSports...

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης