Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Μια δεύτερη θητεία Biden θα οδηγήσει τις ΗΠΑ σε Ύφεση όπως αυτή του 1929 – Η Wall Street προεξοφλεί τη νίκη μου

Trump: Μια δεύτερη θητεία Biden θα οδηγήσει τις ΗΠΑ σε Ύφεση όπως αυτή του 1929 – Η Wall Street προεξοφλεί τη νίκη μου
«Ένας από τους μεγαλύτερους αναλυτές στη Wall Street, που θεωρείται ίσως ο καλύτερος, είπε ότι ο μόνος λόγος που το χρηματιστήριο είναι υψηλά είναι επειδή πιστεύουν ότι ο Trump θα κερδίσει», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος
Ο πρώην πρόεδρος Donald Trump σε συνέντευξή του στο Fox News την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 προειδοποίησε ότι μια δεύτερη θητεία Biden θα μπορούσε να γονατίσει τη χώρα, προειδοποιώντας ότι άλλα τέσσερα χρόνια της σημερινής κυβέρνησης θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια ύφεση όπως αυτή που έπληξε την αμερικανική οικονομία το 1929.
«Αν δεν κερδίσω, θα έχετε μια Μεγάλη Ύφεση όπως το 1929», είπε κατά τη διάρκεια μιας αποκλειστικής συνέντευξης στο «Fox & Friends Weekend».
«Ένας από τους μεγαλύτερους αναλυτές στη Wall Street, που θεωρείται ίσως ο καλύτερος, είπε ότι ο μόνος λόγος που το χρηματιστήριο είναι υψηλά είναι επειδή πιστεύουν ότι ο Trump θα κερδίσει», συνέχισε.
Ο Trump δεσμεύθηκε επίσης να περικόψει τον όγκο του Υπουργείο Παιδείας και τη δυνατότητα παρέμβασή του στο εκπαιδευτικό σύστημα, εκτός από το, σύμφωνα με τα λόγια του, «να έχει έναν μικρό συντονισμό» με τις τοπικές αρμόδιες αρχές.
«[Θα ήταν] ωραίο να βεβαιωθούμε ότι όλοι διδάσκουν αγγλικά», δήλωσε.
Μοιράστηκε επίσης τις σκέψεις του για την επιλογή του αντιπροέδρου.
«[Αντιπρόεδρος είναι] θα έλεγα κάποιος με τον οποίο μπορείς να συνεννοηθείς, κάποιος που μπορεί να σε βοηθήσει να εκλεγείς, κάποιος που μπορεί να είναι πολύ καλός πρόεδρος», είπε.
O πρώην πρόεδρος επέμεινε ότι οι ΗΠΑ πήγαιναν «εξαιρετικά» κατά τη διάρκεια της θητείας του και ότι το έθνος έχει παρακμάσει από τότε.
Επίσης επέμεινε ότι η Αμερική πρέπει να προσπαθήσει να φτάσει στην ενεργειακή ανεξαρτησία της εκ νέου, και θα καταργήσει τις πράσινες πολιτικές της κυβέρνησης Biden.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης