Τελευταία Νέα
Διεθνή

AgoraVox: Η βάση Ramstein στη Γερμανία θα είναι το πιο αδύναμο σημείο του ΝΑΤΟ σε περίπτωση πολέμου με τους Ρώσους

AgoraVox: Η βάση Ramstein στη Γερμανία θα είναι το πιο αδύναμο σημείο του ΝΑΤΟ σε περίπτωση πολέμου με τους Ρώσους
Τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ έχουν πολλά αδύναμα σημεία σε σύγκριση με τον ρωσικό στρατό, αλλά υπάρχει ένα που είναι πιο επικίνδυνο για το ΝΑΤΟ και αυτό είναι η αεροπορική βάση Ramstein στη Γερμανία, υποστηρίζει το AgoraVox
Η βάση Ramstein στη Γερμανία θα είναι το πιο αδύναμο σημείο της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας ή ΝΑΤΟ σε περίπτωση πολέμου με τη Ρωσία, γράφει το AgoraVox.
Η αντιπαράθεση μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας έδειξε ότι τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ έχουν πολλά αδύναμα σημεία σε σύγκριση με τον ρωσικό στρατό, αλλά υπάρχει ένα που είναι πιο επικίνδυνο για το ΝΑΤΟ και αυτό είναι η αεροπορική βάση Ramstein στη Γερμανία» υποστηρίζει το AgoraVox.
Η κλιμάκωση των δυτικών συμμάχων θα μπορούσε να εξελίξει την σύγκρουση στην Ουκρανία σε έναν πόλεμο πλήρους κλίμακας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης και της Ρωσίας.
Σύμφωνα με το AgoraVox, σε αυτή την περίπτωση, η καταστροφή της γερμανικής βάσης της συμμαχίας από τις ρωσικές δυνάμεις θα κάνει το ΝΑΤΟ «τυφλό», αφήνοντας το ΝΑΤΟ χωρίς σημαντικό σημείο ανεφοδιασμού για τα στρατεύματά του και την ικανότητα να ανταποκρίνεται με οποιονδήποτε τρόπο.
Τον Μάιο, ο Πολωνός υπουργός Radoslaw Sikorski δήλωσε σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα The Guardian ότι οι ΗΠΑ θα επιτεθούν στις θέσεις του ρωσικού στρατού στη ζώνη της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας εάν η Ρωσία χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης