Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επίδειξη ισχύος Putin στην Αγ. Πετρούπολη - Xi Jinping και Modi παρόντες στο Οικονομικό Forum

Επίδειξη ισχύος Putin στην Αγ. Πετρούπολη - Xi Jinping και Modi παρόντες στο Οικονομικό Forum
Ο πρόεδρος της Κίνας Xi Jinping, ο πρωθυπουργός της Ινδίας Narendra Modi και ο πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων  Mohammed Bin Zayed Al Nahyan,  είναι μεταξύ των συμμετεχόντων
Καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, η Ρωσία θα διοργανώσει το ετήσιο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης.
Ο Vladimir Putin πρόκειται να μιλήσει στη σύνοδο κορυφής αύριο Παρασκευή, αλλά σήμερα θα συναντηθούν ορισμένοι ηγέτες από τους στενότερους συμμάχους της Ρωσίας για να συζητήσουν μια σειρά θεμάτων, σημειώνει το Sky News.
Ο πρόεδρος της Κίνας Xi Jinping, ο πρωθυπουργός της Ινδίας Narendra Modi και ο πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Mohammed Bin Zayed Al Nahyan, είναι μεταξύ των συμμετεχόντων.
Οι πρόεδροι της Βολιβίας και της Ζιμπάμπουε αναμένεται να εμφανιστούν μαζί με τον Putin στη σύνοδο ολομέλειας της Παρασκευής.

 Η Ρωσία πρέπει να ενσωματωθεί στην παγκόσμια οικονομία

Σήμερα το πρωί, η διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας Elvira Nabiullina δήλωσε στο φόρουμ ότι η Ρωσία πρέπει να ενσωματωθεί στην παγκόσμια οικονομία.
«Παρά τις κυρώσεις, πρέπει να ενσωματωθούμε στην παγκόσμια οικονομία με εκείνους που είναι έτοιμοι για αυτό», δήλωσε η Nabiullina σε συζήτηση σε πάνελ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης