Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Όλα όσα υποσχέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην ΑΕΚ, το 2013!»: Δέκα ιστορικά «κλικς» της τρίτης θητείας του!

«Όλα όσα υποσχέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην ΑΕΚ, το 2013!»: Δέκα ιστορικά «κλικς» της τρίτης θητείας του!
«Τέλος εποχής» για την ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από την αγαπημένη του Ένωση και θα παραδώσει τη… σκυτάλη στον Μάριο Ηλιόπουλο. Το BN Sports μάζεψε 10 στιγμές ορόσημο στα 11 αυτά χρόνια που ο «ισχυρός άντρας» της ΠΑΕ είχε τα ηνία του συλλόγου.

Η «βόμβα» έσκασε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχωρεί από την ΑΕΚ. Ο «ισχυρός άντρας» της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ ανακοίνωσε πως παραδίδει τα ηνία του συλλόγου, στον Μάριο Ηλιόπουλο.

Το μακρινό 2013 ο Μελισσανίδης ανέλαβε για τρίτη φορά την ΑΕΚ, δεύτερη ως ιδιοκτήτης καθώς έχει υπάρξει και διαχειριστής του κλαμπ, στην πιο δύσκολη στιγμή στην ιστορία της ομάδας. Η Ένωση υποβιβάστηκε από τα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου και… κατρακύλησε στην τρίτη κατηγορία. Εκεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπήκε στο κλαμπ και από την πρώτη μέρα έθεσε τους στόχους της «Νέας ΑΕΚ».

Να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει, να διεκδικήσει ξανά τίτλους και να είναι ανταγωνιστική, να έχει σταθερή ευρωπαϊκή παρουσία και το κυριότερο όλων, να «χτίσει» το δικό της… σπίτι, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από τότε έχουν περάσει 11 χρόνια και με έναν γρήγορο απολογισμό όλοι αυτοί οι στόχοι επιτεύχθηκαν και η ΑΕΚ πλέον έχει οικονομική σταθερότητα, το δικό της γήπεδο, μία δυνατή ομάδα έτοιμη να διεκδικήσει ξανά το πρωτάθλημα και έναν προπονητή… κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όλα αυτά δεν έγιναν μέσα σε ένα βράδυ και το BN Sports σας παρουσιάζει τις σπουδαιότερες στιγμές, σε αυτή την τρίτη και τελευταία θητεία του «Τίγρη» στην ΑΕΚ.

Η συνέχεια στο BNSports

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης