Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δημοσκόπηση στις ΗΠΑ: Ο Biden βάζει λουκέτο στους μικρομεσαίους – 2 στους 3 επιχειρηματίες τσακισμένοι από την υπερφορολόγηση

Δημοσκόπηση στις ΗΠΑ: Ο Biden βάζει λουκέτο στους μικρομεσαίους – 2 στους 3 επιχειρηματίες τσακισμένοι από την υπερφορολόγηση

Τα δύο τρίτα των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων ανησυχούν λόγω κακής πολιτικής του Biden

Σχετικά Άρθρα

Περίπου τα δύο τρίτα των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων λένε ότι οι τρέχουσες οικονομικές συνθήκες υπό τον Πρόεδρο Joe Biden θα μπορούσαν να τους αναγκάσουν να κλείσουν τις πόρτες τους, σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση από το Job Creators Network Foundation (JCNF) που ανέφερε η Daily Caller.
Πιο συγκεκριμένα περίπου το 67% των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων ανησυχούν ότι οι τρέχουσες οικονομικές συνθήκες θα μπορούσαν να τους αναγκάσουν να κλείσουν τις πόρτες τους, δέκα ποσοστιαίες μονάδες υψηλότερα από ό,τι μόλις πριν από δύο χρόνια, σύμφωνα με τη μηνιαία δημοσκόπηση του JCNF για μικρές επιχειρήσεις.
Οι αντιλήψεις των ερωτηθέντων για τις οικονομικές συνθήκες για τις δικές τους επιχειρήσεις μειώθηκαν ελαφρά τον μήνα, από 70,2 σε 68,1 μονάδες, με τις 100 μονάδες να είναι οι καλύτερες δυνατές επιχειρηματικές συνθήκες, ενώ οι αντιλήψεις για τις εθνικές συνθήκες αυξήθηκαν από 50,4 σε 53,2 μονάδες.
Αναλύοντας βαθύτερα, το 44% των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων λέει ότι η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί στην περιοχή τους, ενώ το 39% λέει ότι έχει παραμείνει η ίδια.

Λουκέτα ή μετανάστευση

Οι επιχειρήσεις που κερδίζουν λιγότερα από 100.000 $ ετησίως
ήταν η πιο πιθανή ομάδα να πει ότι η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί, κατά 55%, ενώ εκείνες με έσοδα άνω του 1 εκατομμυρίου $ ετησίως ήταν λιγότερο πιθανό να πουν ότι η εγκληματικότητα αυξάνεται.
«Οι μικρές επιχειρήσεις είναι πιο ευάλωτες σε υψηλούς φόρους και δαπανηρά ρυθμιστικά περιβάλλοντα σε σύγκριση με τις μεγάλες εταιρικές αντίστοιχές τους», είπε η πρόεδρος της JCNF, Elaine Parker στο Caller.
Γι' αυτό δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το 26% των μικρών επιχειρήσεων λένε ότι έχουν σκεφτεί να μετεγκατασταθούν σε άλλη πολιτεία ή πόλη για να κυνηγήσουν ευνοϊκότερους φορολογικούς συντελεστές και να ξεφύγουν από τη γραφειοκρατία.
Αυτή είναι μια ευκαιρία για τους κυβερνήτες με πνεύμα ελεύθερης αγοράς να συνεχίσουν να κάνουν τα κράτη ξεχωρίζουν από το πλήθος εφαρμόζοντας μεταρρυθμίσεις υπέρ της ανάπτυξης που θα πυροδοτήσουν την Main Street.
Επί του παρόντος, περίπου το 46% των εργαζομένων στις ΗΠΑ απασχολούνται σε μικρές επιχειρήσεις - ή 61,6 εκατομμύρια άνθρωποι, σύμφωνα με το Forbes Advisor.
Η μεγαλύτερη ανησυχία μεταξύ των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων, φυσικά, είναι ο πληθωρισμός.
Μια άλλη ανησυχία είναι η συμμόρφωση με τους τοπικούς, πολιτειακούς και ομοσπονδιακούς κανονισμούς , για τους οποίους το 58% είπε ότι ήταν χρονοβόρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης