Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπίρτζης (ΣΥΡΙΖΑ): Για κλάματα το αποτέλεσμα των εκλογών – Είμαστε σε πολιτική κρίση

Σπίρτζης (ΣΥΡΙΖΑ): Για κλάματα το αποτέλεσμα των εκλογών – Είμαστε σε πολιτική κρίση
Τόσο ο Τσίπρας όσο και ο Γιώργος Παπανδρέου μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στη σύγκλιση της Κεντροαριστεράς είπε ο κ.Σπίρτζης
Είμαστε σε πολιτική κρίση υποστήριξε ο Χρήστος Σπίρτζης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των εκλογών, το οποίο όπως είπε, είναι «για κλάματα».
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Σπίρτζης είπε ότι τόσο το πρώτο κόμμα όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν χάσει σημαντικό αριθμό ψηφοφόρων.
«Αυτό αντανακλά μια απόρριψη του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος από τον κόσμο» ανέφερε ο κ.Σπίρτζης.
Αναφερόμενος στη δήλωση του κ. Κασσελάκη ότι «όποιου δεν του αρέσει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι αλλαγές που κάνω η πόρτα είναι ανοιχτή», ο κ. Σπίρτζης σχολίασε ότι το ίδιο ισχύει και για τον κ. Κασσελάκη.
Υπογράμμισε ότι ο πρόεδρος εκφράζει τις πολιτικές θέσεις που αποφασίζονται από το κόμμα και όχι από μόνος του, και τόνισε την ανάγκη για συλλογικότητα και σεβασμό στις αποφάσεις του συνεδρίου.
Ο κ. Σπίρτζης ανέφερε ότι το ζήτημα της ηγεσίας είναι τριτεύον, υπογραμμίζοντας τη σημασία της σύγκλισης των προοδευτικών κομμάτων και την ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου.
«Υπάρχουν προσωπικότητες και χώροι με κοινές προτάσεις, και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε», δήλωσε ο κ.Σπίρτζης, τονίζοντας ότι τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Γιώργος Παπανδρέου μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στη σύγκλιση της Κεντροαριστεράς.
«Είναι καθήκον τους να το κάνουν», ανέφερε, επισημαίνοντας ότι η πολιτική βούληση είναι καθοριστική για την επίτευξη πολιτικής σύγκλισης.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης