Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zakharova: Απερίσκεπτη η Γαλλία, φέρνει ολοένα και πιο κοντά τη σύγκρουση με τη Ρωσία – Θα πληρώσει όλη η ΕΕ

Zakharova: Απερίσκεπτη η Γαλλία, φέρνει ολοένα και πιο κοντά τη σύγκρουση με τη Ρωσία – Θα πληρώσει όλη η ΕΕ
«Η Γαλλία εμπλέκεται όλο και περισσότερο στην ένοπλη σύγκρουση στην Ουκρανία, μετακινούμενη σταθερά από την έννοια της βοήθειας στην έννοια της εμπλοκής», δήλωσε η εκπρόσωπος της ρωσικής διπλωματίας
Η Γαλλία εμπλέκεται ολοένα και περισσότερο στη σύγκρουση της Ουκρανίας, φέρνοντας όλο και πιο κοντά την πιθανότητα μιας άμεσης σύγκρουσης με τη Ρωσία, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova σε συνέντευξη Τύπου.
«Η Γαλλία εμπλέκεται όλο και περισσότερο στην ένοπλη σύγκρουση στην Ουκρανία, μετακινούμενη σταθερά από την έννοια της βοήθειας στην έννοια της εμπλοκής.
Και, ασφαλώς, φέρνει πιο κοντά την πιθανότητα μιας άμεσης σύγκρουσης με την πλευρά μας, κάτι που είναι γεμάτο με απρόβλεπτες συνέπειες για την ασφάλεια όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως», είπε η Zakharova.
«Οι προσπάθειες του Παρισιού να δικαιολογήσει τις απερίσκεπτες ενέργειές του, να παρουσιάσει τα πράγματα σαν να μην οδηγούν στην περαιτέρω κλιμάκωση της ουκρανικής κρίσης είναι ακατάλληλες.
Φυσικά, σε αυτό οδηγούν και πυροδοτούν την ένταση στην ευρωπαϊκή ήπειρο», πρόσθεσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης