Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Παπανδρέου για Κεντροαριστερά: Να πάμε σε μεγάλο μέτωπο όπως στη Γαλλία - Φαρμακερό τρολλάρισμα σε Τσίπρα για ... Ολαντρέου

Γ. Παπανδρέου για Κεντροαριστερά: Να πάμε σε μεγάλο μέτωπο όπως στη Γαλλία - Φαρμακερό τρολλάρισμα σε Τσίπρα για ... Ολαντρέου
Ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε το παράδειγμα της Γαλλίας και του Λαϊκού Μετώπου, εκεί όπου υπάρχει σύμπραξη της όλης Αριστεράς, των Πρασίνων και των Σοσιαλιστών
Τοποθέτηση για τα τεκταινόμενα στον χώρο της Κεντροαριστεράς έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στο Ίδρυμα Αλέξης Τσίπρας.
Ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε το παράδειγμα της Γαλλίας και του Λαϊκού Μετώπου, εκεί όπου υπάρχει σύμπραξη της όλης Αριστεράς, των Πρασίνων και των Σοσιαλιστών.
«Νομίζω ότι είναι παράδειγμα για όλους», τόνισε σχετικά ο πρώην πρωθυπουργός.
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον σοσιαλιστή πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, Francois Hollande, ο οποίος αποφάσισε να κατεβεί υποψήφιος με το Νέο Μέτωπο της Αριστεράς στις βουλευτικές εκλογές, αφότου ο διάδοχός του, Emmanuel Macron, προκήρυξε πρόωρες εκλογές.
«Το προοδευτικό μέτωπο που δημιουργήθηκε στη Γαλλία απέναντι στο φασισμό, απέναντι στην ανάδυση του συντηρητισμού, νομίζω ότι είναι παράδειγμα» για όλους ανέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου.
Μάλιστα, ο πρώην πρωθυπουργός τρόλαρε τον Αλέξη Τσίπρα, που τον άκουγε.
Φαίνεται ότι ο κ. Παπανδρέου -που έχει πυκνώσει τις επαφές του με τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ- δεν ξεχνά πως στα χρόνια των μνημονίων ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλούσε υποτιμητικά για τους Σοσιαλιστές ηγέτες, τον ίδιο και τον Fr. Hollande με τον όρο «Ολαντρέου».
«Αν ήταν εδώ ο Hollande, θα κάναμε ένα πάνελ Ολαντρέου, Αλέξη» είπε γελώντας ο κ. Παπανδρέου, με τον κ. Τσίπρα να σηκώνει τον αντίχειρα, χαμογελώντας με τη σειρά του.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης