Τελευταία Νέα
Διεθνή

O Macron βλέποντας την ήττα στις γαλλικές εκλογές αναδιπλώνεται - Αποφάσισε να μην στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία

O Macron βλέποντας την ήττα στις γαλλικές εκλογές αναδιπλώνεται - Αποφάσισε να μην στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία
«Ο Macron υποχώρησε: στο εγγύς μέλλον, είπε, η Γαλλία δεν θα στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία: Ο Macron δεν έχει χρόνο για στρατεύματα τώρα», έγραψε ο Alexey Pushkov
Ο Γάλλος πρόεδρος Macron αποφάσισε να μην στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία λόγω της εσωτερικής πολιτικής μάχης στη χώρα του, δήλωσε ο Ρώσος βουλευτής Alexey Pushkov.
Στις 24 Ιουνίου 2024, το BFMTV δημοσίευσε το podcast «Generation Do It Yourself», στο οποίο ο Γάλλος ηγέτης είπε ότι δεν σκοπεύει να στείλει στρατιώτες στο «ουκρανικό έδαφος» στο εγγύς μέλλον.
«Ο Macron υποχώρησε: στο εγγύς μέλλον, είπε, η Γαλλία δεν θα στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία:
Ο Macron δεν έχει χρόνο για στρατεύματα τώρα», έγραψε ο Alexey Pushkov.
Όπως σημείωσε ο ρώσος Πολιτικός, για πρώτη φορά στη Γαλλία, η Εθνική Συσπείρωση της Le Pen ενδέχεται να κερδίσει τις εκλογές.
«Αν συμβεί αυτό, ο προστατευόμενος του προέδρου Attal θα αφήσει τη θέση του πρωθυπουργού και ο Macron θα αντιμετωπίσει έναν άλλο πόλεμο - με τη δική του νέα κυβέρνηση», πιστεύει ο πολιτικός.
Στο παρελθόν ο Macron είχε δηλώσει ότι υπάρχει ενδεχόμενο αποστολής στρατευμάτων στην Ουκρανία, εάν η Ρωσία σπάσει τις γραμμές του μετώπου.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «πολλές χώρες» συμφώνησαν με την προσέγγιση της Γαλλίας .
Όπως σημείωσε ο γραμματέας Τύπου του Ρώσου Προέδρου, οι εκπαιδευτές που εκπαιδεύουν στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας δεν έχουν καμία ασυλία.
Χαρακτήρισε επικίνδυνη τη ρητορική Γαλλίας και Βρετανίας σχετικά με το ενδεχόμενο αποστολής στρατιωτών στην Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης