Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπίρτζης: Το 100ο mea culpa του Κασσελάκη – Ελπίζω να μην πάμε σε πώληση περιουσιακών στοιχείων του ΣΥΡΙΖΑ

Σπίρτζης: Το 100ο mea culpa του Κασσελάκη – Ελπίζω να μην πάμε σε πώληση περιουσιακών στοιχείων του ΣΥΡΙΖΑ
Όποιο στοιχείο έχει ο κ.Κασσελάκης για «μαύρα ταμεία» να το πάει στον εισαγγελέα υποστήριξε ο κ.Σπίρτζης
Δριμεία κριτική άσκησε και πάλι στον Στέφανο Κασσελάκη ο Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος με αφορμή τη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και το ενωτικό κλίμα που επέδειξε ο αρχηγός του κόμματος, σημείωσε ότι «είναι η εκατοστή mea culpa που λέει ο Στέφανος Κασσελάκης».
«Αν είχαμε συλλογική λειτουργία, πολλά από αυτά που έχει πει mea culpa, θα τα είχε αποφύγει ή αν άκουγε κάποιον άνθρωπο» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Σπίρτζης, ο οποίος εξέφρασε την αντίθεση του σε ένα ενδεχόμενο εκποίησης περιουσιακών στοιχείων της «Αυγής» του «Κόκκινου», αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ .
«Υπάρχει η τακτική Χατζηδάκη, απαξιώνεις κάτι και μετά το πουλάς ελπίζω να μην πάμε σε τέτοιες τακτικές για την «Αυγή», για το «Κόκκινο», για τα περιουσιακά στοιχεία που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
Ελπίζω η τακτική αυτή, το λέω πολύ καθαρά, η τακτική αυτή να μην οδηγήσει σε πώληση των περιουσιακών στοιχείων του κόμματός μας» τόνισε ο κ.Σπίρτζης.
Όσον αφορά τους υπαινιγμούς του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη για «μαύρα ταμεία» ο κ. Σπίρτζης σημείωσε πως «όποιο στοιχείο έχει πρέπει να το πάει στο εισαγγελέα και να το δώσει στη δημοσιότητα, αλλά εδώ δεν τολμά να δώσει μια λίστα με τους μισθοδοτούμενους που έχει στη βάση του ΣΥΡΙΖΑ, στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ».
«Να τους δώσει να ξέρουμε ποιοι είναι, αν μετέχουν στα όργανα και τι δουλειά κάνουν γιατί εδώ έχουμε έναν στρατό.
Γιατί όταν επέλεξε να ανοίξει θέμα διώχνοντας κάποιους ανθρώπους, όπως ο κ. Θεοχαρόπουλος, οφείλει να δώσει στη βάση του ΣΥΡΙΖΑ, για να μην πέφτει λάσπη στον ανεμιστήρα, να δώσει λοιπόν στη βάση του ΣΥΡΙΖΑ, στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ ποιοι έχουν μισθοδοτούμενη σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ» είπε ο κ.Σπίρτζης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης