Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ψυχικό: Βρέθηκε πυρίτιδα και στη ζώνη του 44χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία του τοπογράφου

Ψυχικό: Βρέθηκε πυρίτιδα και στη ζώνη του 44χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία του τοπογράφου
Εντοπίστηκε και κρύπτη
Σχετικά Άρθρα
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, καθώς τα μέλη της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν πυρίτιδα στη ζώνη του 44χρονου κατηγορούμενου, ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη 11/7.
Ελέγχονται επίσης η μηχανή του, τα γάντια του και το μπουφάν του.
Στην πολυκατοικία όπου διέμενε με τη σύντροφό του στο Ψυχικό εντοπίστηκε κρύπτη μέσα σε ψευδοροφή, στην οποία ο 44χρονος έκρυβε δύο κινητά τηλέφωνα, μια συσκευή GPS και κάρτες SIM.
Ίχνη πυρίτιδας και σε ένα ζευγάρι παπούτσια, μια ζώνη, ένα ζευγάρι γάντια μοτοσικλέτας, ένα μπουφάν μοτοσικλέτας εξετάζονται επίσης για να εδραιωθούν επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος του 44χρονου.
Οι αρμόδιοι αξιωματικοί αναζητούν τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του τοπογράφου, με έναν από τους υπόπτους να δραστηριοποιείται στη Μύκονο, στον τομέα των ακίνητων. Σε αυτό το πλαίσιο, η σύντροφος του 44χρονου, κατέθεσε ότι γνωρίζει τον ύποπτο για ηθική αυτουργία, και μάλιστα ότι ο σύντροφός της τον είχε συναντήσει τουλάχιστον δυο φορές στη Μύκονο το περασμένο Πάσχα για να συζητήσουν για δουλειές όπως χαρακτηριστικά είπε.
Σημειώνεται ότι στην πολυκατοικία στην οποία διαμένει η ίδια, και συνελήφθη ο 44χρονος, διαμένει επίσης ο αδελφός συνεργάτη του βασικού υπόπτου για ηθική αυτουργία.
Όσον άφορα τον ηθικό αυτουργό τα στελέχη τους Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής εκτιμούν ότι πρόκειται σίγουρα για συμβόλαιο θανάτου, από κάποιον που θεωρούσε ότι απειλούνταν επαγγελματικά από το θύμα στη Μύκονο ή και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης