Τελευταία Νέα
Διεθνή

Antonov (Ρώσος Πρέσβης στις ΗΠΑ): Η πρώτη ημέρα της Συνόδου του ΝΑΤΟ στις ΗΠΑ έδειξε τον επιθετικό χαρακτήρα της συμμαχίας

Antonov (Ρώσος Πρέσβης στις ΗΠΑ): Η πρώτη ημέρα της Συνόδου του ΝΑΤΟ στις ΗΠΑ έδειξε τον επιθετικό χαρακτήρα της συμμαχίας
Σύμφωνα με τον Antonov, οι δυτικές χώρες συνεχίζουν να επιβάλλουν αυταρχικές εντολές και επίσης ανοίγουν το δρόμο για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο
Η πρώτη μέρα της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουάσιγκτον έδειξε τον επιθετικό χαρακτήρα της συμμαχίας, η ρωσική πλευρά δεν άκουσε ούτε μια λέξη για την ειρήνη, δήλωσε ο Ρώσος πρεσβευτής στις Ηνωμένες Πολιτείες Α. Antonov.
«Η πρώτη ημέρα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ επιβεβαίωσε τον επιθετικό χαρακτήρα της συμμαχίας, οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι δορυφόροι τους συνέχισαν να κηρύττουν μιλιταρισμό και στρατιωτική επέκταση».
Σύμφωνα με τον Antonov, οι δυτικές χώρες συνεχίζουν να επιβάλλουν αυταρχικές εντολές και επίσης ανοίγουν το δρόμο για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, όντας σε απόγνωση για την αδυναμία τους να σπάσουν τη Ρωσία με τη βοήθεια ενός «κροιού» με την μορφή της Ουκρανίας.
Έτσι, κατά τη διάρκεια των γεγονότων της πρώτης ημέρας της συνόδου κορυφής, η Ρωσία δεν άκουσε ούτε μια λέξη για την ειρήνη.
«Η ίδια κλιμάκωση της στρατιωτικής ψύχωσης και η έξαλλη δαιμονοποίηση της Ρωσίας κυριάρχησαν.
Έτσι η Βορειοατλαντική Συμμαχία προσπαθεί να εκφοβίσει το κοινό της και να δικαιολογήσει την αχαλίνωτη αύξηση των δαπανών για την υποστήριξη του καθεστώτος του Κιέβου για να μας επιφέρει στρατηγική ήττα», σημείωσε ο διπλωμάτης.
Ο Antonov τόνισε ότι οι πολιτικές των δυτικών χωρών προκαλούν απορρίπτονται από τις κοινωνίες, ιδίως μεταξύ των χωρών του Παγκόσμιου Νότου και της Ανατολής που δεν έχουν γυρίσει την πλάτη στη Ρωσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης