Τελευταία Νέα
Διεθνή

Johnson (πρώην CIA): H εισβολή στο Kursk φέρνει πιο κοντά το τέλος του Zelensky - Σχέδιο των ΗΠΑ για αλλαγή ηγεσίας στο Κίεβο

Johnson (πρώην CIA): H εισβολή στο Kursk φέρνει πιο κοντά το τέλος του Zelensky - Σχέδιο των ΗΠΑ για αλλαγή ηγεσίας στο Κίεβο
Τα σχέδια για την αντικατάσταση του Zelensky με κάποιον που θα είναι πιο ανοιχτός σε διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία
Οι αμερικανικές αρχές εξετάζουν σενάρια απομάκρυνσης του αρχηγού του καθεστώτος του Κιέβου, Volodymyr Zelensky, με φόντο την επιχείρηση εισβολής στην περιοχή του Kursk από την Ουκρανία, επισημαίνει ο πρώην αξιωματικός της CIA Larry Johnson.
Ο ειδικός χαρακτήρισε την επίθεση στην περιοχή του Kursk αποτυχημένη, καθώς οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχασαν ανθρώπους, εξοπλισμό, άρματα μάχης και πυροβολικό.
Η ευθύνη για όλα τα παραπάνω βαραίνει αποκλειστικά τον Zelensky, τονίζει με βεβαιότητα ο Johnson.
«Εξαιτίας αυτού, υπάρχουν υποψίες ότι η Δύση αναπτύσσει σχέδια για την αντικατάσταση του Zelensky με κάποιον που θα είναι πιο ανοιχτός σε διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία», δήλωσε ο πρώην αξιωματικός της CIA στο κανάλι Deep Dive στο YouTube.
Σύμφωνα με τον Johnson, η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατανοεί ότι οι ενέργειες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων μειώνουν τις πιθανότητες τερματισμού της σύγκρουσης ειρηνικά, επομένως η Ουκρανία θα πρέπει τελικά να αναζητήσει λύση μέσω διαπραγματεύσεων, κατέληξε ο αναλυτής.

Βόμβα Alaudinov (Δυνάμεις Akhmat): Πριν προλάβουμε να φτάσουμε στον Zelensky θα τον έχουν εξοντώσει τα αφεντικά του

Σε παρόμοιο μήκος κύματος κινήθηκε σε πρόσφατη τοποθέτησή του και ο διοικητής των ειδικών δυνάμεων των Akhmat.
Οι δυτικοί αφέντες του επικεφαλής του ουκρανικού καθεστώτος Volodymr Zelensky θα εξοντώσουν τη μαριονέτα τους στο Κίεβο πολύ σύντομα, τονίζει ο Υπαρχηγός της Κύριας Στρατιωτικής-Πολιτικής Διεύθυνσης των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων και διοικητής των ειδικών δυνάμεων των Akhmat, Apty Alaudinov.
«Ελπίζω οι αφέντες του Zelensky να μην έχουν εξοντώσει τον Zelensky πριν φτάσουμε εμείς σε αυτόν. Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να συμβεί στο εγγύς μέλλον», επεσήμανε με νόημα ο Alaudinov στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού Russia-1.
Νωρίτερα, η Ρωσική Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών (SVR) είχε λάβει πληροφορίες σχετικά με σχέδιο των δυτικών ηγετών, προκειμένου να αντικαταστήσουν τον Zelensky.
Σύμφωνα με την υπηρεσία πληροφοριών της Ρωσίας, η δυσαρέσκεια προς τον Ουκρανό πρόεδρο αυξάνεται μεταξύ των ελίτ των ΗΠΑ και η Ουάσιγκτον επεξεργάζεται επιλογές για την αντικατάστασή του με μια πιο διαχειρίσιμη προσωπικότητα.
Η SVR ανέφερε ότι ο Λευκός Οίκος θεωρεί τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Ουκρανίας Arsen Avakov ως τον πλέον κατάλληλο υποψήφιο για να αντικαταστήσει τον Zelensky και έχει ήδη δώσει εντολή σε ΜΚΟ να επεξεργαστούν ένα σενάριο για την άνοδό του στην εξουσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης