Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μεγάλο πλήγμα στη woke παράνοια - Η Ford βάζει «ταφόπλακα» στις λειτουργίες DEI

Μεγάλο πλήγμα στη woke παράνοια - Η Ford βάζει «ταφόπλακα» στις λειτουργίες DEI
Η Ford είναι τεράστια ονόματα στον επιχειρηματικό κόσμο και η απόφασή της αναμένεται να έχει αντίκτυπο
Σχετικά Άρθρα
Μία μεγάλη νίκη πέτυχε η κοινή λογική ενάντια στη woke παράνοια που έχει καταστρέψει (μεταξύ άλλων) τον δυτικό κοινωνικό ιστό τα τελευταία χρόνια, καθώς η Ford Motor αποφάσισε να τροποποιήσει τις DEI (Diversity, equity, and inclusion) λειτουργίες και να τερματίσει τη συμμετοχή της στην κατάταξη ομάδας υπεράσπισης της LGBTQ κοινότητας.
Συγκεκριμένα, η ιστορική αυτοκινητοβιομηχανία δεν θα ασχολείται πλέον με τον Δείκτη Εταιρικής Ισότητας (Corporate Equality Index) της Human Rights Campaign και τις διάφορες σχετικές. Η Ford ανέφερε επίσης ότι θα μετατοπίσει ορισμένες από τις εταιρικές της χορηγίες σε λιγότερο πολωτικά ζητήματα.
«Έχουμε υπόψη ότι οι υπάλληλοι και οι πελάτες μας έχουν ένα ευρύ φάσμα πεποιθήσεων», έγραψε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ford, Jim Farley, σε εσωτερικό email, το οποίο κοινοποιήθηκε στο Bloomberg από τον ακτιβιστή κατά των DEI, Robby Starbuck και επιβεβαιώθηκε ως αυθεντικό από την εταιρεία.
Τούτου λεχθέντος, ο Robby Starbuck κατάφερε με τις αποκαλύψεις του στο παρελθόν να αλλάξει την κατεύθυνση των John Deere, Harley Davidson, Lowe's, Tractor Supply και Jack Daniel's τις προηγούμενες εβδομάδες, με τις εταιρείες να βάζουν «ταφόπλακα» στις woke κινήσεις τους.
Ωστόσο, η Ford -όπως έπραξε και η Microsoft πριν λίγο καιρό- είναι τεράστια ονόματα στον επιχειρηματικό κόσμο και η απόφασή της αναμένεται να έχει αντίκτυπο και να παρακινήσει και άλλες εταιρείες που έχουν παγιδευτεί στον woke κόσμο της Δύσης και της BlackRock.

Εύγε Ford, ας ελπίσουμε ότι αυτή η απόφαση θα λειτουργήσει σαν ντόμινο για τη woke παράνοια!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης