Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το Ισραήλ έχει σκοτώσει πάνω από 40 χιλ. Παλαιστίνιους, ανυπολόγιστοι αυτοί που «ξερίζωσε»… αλλά η Δύση κυνηγά των ιδιοκτήτη του Telegram!

Το Ισραήλ έχει σκοτώσει πάνω από 40 χιλ. Παλαιστίνιους, ανυπολόγιστοι αυτοί που «ξερίζωσε»… αλλά η Δύση κυνηγά των ιδιοκτήτη του Telegram!
Η Δύση είναι απασχολημένη να κυνηγά τον Durov του Telegram, ώστε να βρει να «δέσει» τις κατηγορίες ότι δημιούργησε μια πλατφόρμα στην οποία οι εγκληματίες μπορούν να συντονιστούν
Έντεκα μήνες κρατά το μεγάλο κυνήγι του Ισραήλ κατά της Hamas, με τα θύματα ήδη να ξεπερνούν τις 40 χιλ.
Ανυπολόγιστοι είναι και αυτοί που έχουν ξεριζωθεί από τις κατοικίες τους, ενώ στις 28 Αυγούστου ο ισραηλινός στρατός ξεκίνησε μια μεγάλης κλίμακας στρατιωτική επίθεση στη Δυτική Όχθη, τη μεγαλύτερη στην κατεχόμενη από το Ισραήλ, Δυτική Όχθη από την Επιχείρηση Αμυντική Ασπίδα το 2002.
Ουδείς όμως μιλά στη Δύση για αυτό το έγκλημα που αγγίζει τα όρια της γενοκτονίας.
Η Δύση είναι απασχολημένη να κυνηγά τον Durov του Telegram, ώστε να βρει να «δέσει» τις κατηγορίες ότι δημιούργησε μια πλατφόρμα στην οποία οι εγκληματίες μπορούν να συντονιστούν.
Με την ίδια λογική δηλαδή, εάν ένας εγκληματίας χρησιμοποιεί ένα αυτοκίνητο μιας μάρκας, θα πρέπει να διωχθεί η αυτοκινητοβιομηχανία διότι… διευκόλυνε εγκληματικές δράσεις.
Απίστευτα πράγματα!

Θα σταματήσουν οι Ισραηλινοί;

Ο ισραηλινός στρατός διεξάγει μια νέα επίθεση στη Δυτική Όχθη, ενώ το ισραηλινό καθεστώς έχει ξεκινήσει μια καταστροφική στρατιωτική επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας για σχεδόν 11 μήνες και έχει διαπράξει εγκλήματα πολέμου πολλές φορές κατά τη διάρκεια αυτού του πολέμου.
Στον πόλεμο της Γάζας, περισσότεροι από 40.500 άνθρωποι, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι γυναίκες και παιδιά, έχουν σφαγιαστεί από το Ισραήλ και περισσότεροι από 93.000 άλλοι έχουν τραυματιστεί.
Λόγω των περιορισμών που έχει επιβάλει το ισραηλινό καθεστώς στην είσοδο τροφίμων και φαρμάκων στη Λωρίδα της Γάζας, η ανθρωπιστική κρίση επιδεινώνεται.
Πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι η νέα στρατιωτική επίθεση του ισραηλινού καθεστώτος στη Δυτική Όχθη, λόγω του εξτρεμιστικού και πολεμικού υπουργικού συμβουλίου του Netanyahu, μπορεί τελικά να μετατραπεί σε κάτι παρόμοιο με τη γενοκτονία που συμβαίνει στη Λωρίδα της Γάζας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης