Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Volvo EX90: Ξεκίνησαν οι πρώτες παραδόσεις

tags :
Volvo EX90: Ξεκίνησαν οι πρώτες παραδόσεις
Το EX90 είναι η ναυαρχίδα και το πιο πρόσφατο ηλεκτρικό SUV της Volvo – Στην Ελλάδα οι τιμές του ξεκινούν από τις 112.654 ευρώ.
Το EX90 διατηρεί τις χαρακτηριστικές γραμμές των μεγάλων SUV της Volvo, με επιβλητική εμφάνιση και αεροδυναμικό προφίλ που βελτιώνει την αποδοτικότητα.
Ωστόσο, η σημαντικότερη καινοτομία βρίσκεται κάτω από το καπό και στο εσωτερικό (με 5 ή 7 θέσεις), όπου η Volvo έχει ενσωματώσει τις τελευταίες τεχνολογίες ασφάλειας και συνδεσιμότητας.
Σχεδιαστικά το EX90 συμβαδίζει με την μινιμάλ άποψη που διακρίνει τα ηλεκτρικά της μάρκας, αλλά με μία σαφώς πιο ανάγλυφη γραμμή που δημιουργεί ένα πιο αεροδυναμικό σύνολο με τις κρυφές λαβές.
Το οποίο έχει ένα συντελεστή στο 0,29 που θεωρείται εξαιρετική τιμή για ένα SUV των 5,037 μέτρων σε μήκος (πλάτος και ύψος στα 1,96 και 1,74 ύψος, αντίστοιχα) και που ζυγίζει 2,8 τόνους.
Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της EX90 είναι το προηγμένο σύστημα αισθητήρων που χρησιμοποιεί, το οποίο περιλαμβάνει LiDAR για καλύτερη κατανόηση του περιβάλλοντος γύρω από το αυτοκίνητο.
Αυτό το σύστημα συμβάλλει στην υποστήριξη των δυνατοτήτων αυτόνομης οδήγησης που εξελίσσει η Volvo και βελτιώνει την ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών (διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης