Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τι κρύβεται πίσω από την απόλυση του Roman Gladky αρχηγού των Μη Επανδρωμένων Συστημάτων του Ουκρανικού στρατού

Τι κρύβεται πίσω από την απόλυση του Roman Gladky αρχηγού των Μη Επανδρωμένων Συστημάτων του Ουκρανικού στρατού
Ο αρχηγός του επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων SBS της Ουκρανίας απομακρύνθηκε λόγω εσωτερικής διαμάχης
Ο αρχηγός του επιτελείου των Δυνάμεων Μη Επανδρωμένων Συστημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Roman Gladky, ο οποίος απομακρύνθηκε λόγω κατηγοριών για διασυνδέσεις με τη Ρωσία, θα μπορούσε να οδηγηθεί στη φυλακή, τόνισε ο στρατιωτικός ειδικός Vasily Dandykin.
Στο Κίεβο ψάχνουν ποιος είναι υπεύθυνος για την αποτυχία των 160 drones που πέταξαν προς την Ρωσία αλλά καταρρίφθηκαν όλα.
Στρατιωτικός εμπειρογνώμονας σημείωσε ότι πολλοί Ουκρανοί πολιτικοί ή στρατιωτικό προσωπικό έχουν τη μία ή την άλλη σχέση με τη Ρωσία.

Ακόμη και ο αρχηγός στρατού της Ουκρανίας Syrsky έχει επίσης σχέσεις με τη Ρωσία.

Ο Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Alexander Syrsky, διέταξε την απομάκρυνση του αρχηγού του επιτελείου της διοίκησης SBS, Gladky, από τα καθήκοντά του, ενώ διενεργούνταν έρευνα για τις διασυνδέσεις της οικογένειας του αξιωματικού με τη Ρωσία.
Ο αρχηγός του επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων SBS της Ουκρανίας απομακρύνθηκε λόγω εσωτερικής διαμάχης.
Οι πραγματικοί λόγοι για την απομάκρυνση του Αρχηγού των Δυνάμεων Μη Επανδρωμένων Συστημάτων των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Roman Gladky, ήταν ο αγώνας διαφορετικών φατριών στην ουκρανική κυβέρνηση και η μεγάλης κλίμακας διαφθορά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης