Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επίθεση δέχεται η Αμερική - Ένοπλες συμμορίες της Βενεζουέλας εισβάλλουν στο μεγαλύτερο πετρελαϊκό πεδίο της

Επίθεση δέχεται η Αμερική - Ένοπλες συμμορίες της Βενεζουέλας εισβάλλουν στο μεγαλύτερο πετρελαϊκό πεδίο της
Κρίσιμες υποδομές των ΗΠΑ απειλούνται από μέλη του καρτέλ μεταναστών
Οι καταστροφικές πολιτικές του διδύμου Biden – Harris σχετικά με τα ανοιχτά σύνορα έχουν φτάσει πλέον σε οριακό σημείο.
Ήδη ένοπλα μέλη της συμμορίας των φυλακών της Βενεζουέλας Tren de Aragua τρομοκρατούν το βόρειο προάστιο του Ντένβερ, Aurora και άλλες πόλεις καταφύγια που διευθύνονται από ακροαριστερούς Δημοκρατικούς.
Την ίδια ώρα, έχουν φτάσει πλέον σε κρίσιμες υποδομές, που απειλούνται από μέλη του καρτέλ μεταναστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων, μια εταιρεία πετρελαίου/φυσικού αερίου με έδρα το Τέξας εξέδωσε σημείωμα στους υπαλλήλους τους ότι η αστυνομία και το FBI έχουν εντοπίσει ένοπλες συμμορίες μεταναστών στην Κούβα και τη Βενεζουέλα διαπράττουν κλοπές στη λεκάνη Permian (το μεγαλύτερο κοίτασμα πετρελαίου στην Αμερική).
Ιδού το σημείωμα:

1_172.jpg
Αύξηση των εγκλημάτων

Οι αρχές επιβολής του νόμου στο Δυτικό Τέξας (WTX) έχουν προειδοποιήσει για την πρόσφατη αύξηση της οργανωμένης εγκληματικής δραστηριότητας, συμπεριλαμβανομένων των βίαιων εγκλημάτων, της δραστηριότητας συμμοριών και των κλοπών σε πεδία πετρελαίου μέσα και γύρω από τις επιχειρησιακές περιοχές του WTX.
Συγκεκριμένα, οι περιφερειακές αρχές επιβολής του νόμου και το FBI ενημέρωσαν ότι μέλη συμμοριών που προέρχονται από την Κούβα και τη Βενεζουέλα οργανώνουν και εργάζονται από κοινού για να διαπράξουν κλοπές εντός της λεκάνης της Permian.
Αυτά τα άτομα και οι ομάδες είναι οπλισμένα, βίαιης φύσης και δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν βία.
Τα εγκλήματα που σχετίζονται με αυτές τις ομάδες περιλαμβάνουν την κλοπή πετρελαίου, καυσίμου ντίζελ, σύρματος χαλκού και καταλυτικών στοιχείων.
Πρόσφατα περιστατικά περιελάμβαναν επίσης δύο επιθέσεις από μεταφορείς νερού που προσπαθούσαν να κλέψουν πετρέλαιο από τοποθεσίες πετρελαιοπηγών WTX.
Μετά την παρατήρηση των ληστών από μάρτυρες που οδήγησαν να ερευνήσουν, αυτοί επιχείρησαν να χρησιμοποιήσουν τα οχήματά τους για να απομακρύνουν τους μάρτυρες από το δρόμο.
Σε ένα άλλο περιστατικό, ένας ληστής, ενεργώντας ως επιτόπιος και ακολουθώντας έναν μεταφορέα νερού που είχε κλέψει πετρέλαιο, προσπάθησε επίσης να απομακρύνει έναν μάρτυρα από το δρόμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης