Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ακρίτα κατά Πολάκη για την τεκνοθεσία: Ούτε καλημέρα - Απάντηση του αψύ Κρητικού

Ακρίτα κατά Πολάκη για την τεκνοθεσία: Ούτε καλημέρα - Απάντηση του αψύ Κρητικού
"Δεν μιλούσα για την υιοθεσία και ενα παραπάνω για τα ετερόφυλα ζευγάρια όπως κάποιοι με προκλητικό τρόπο γράφουν!", απάντησε ο Π. Πολάκης
Με το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ να είναι τεταμένο, άνοιξε και νέο μέτωπο ανάμεσα στην Έλενα Ακρίτα και τον Παύλο Πολάκη.
Ειδικότερα, η κα Ακρίτα έδειξε την ενόχλησή της απέναντι στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη χθεσινή του φράση ότι είναι «αντίθετος με την τεκνοθεσία και για τα ετερόφυλα και όχι μόνο για τα ομόφυλα».
Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ μετά από αυτό, η οποία είχε υιοθετήσει το 1992 τον γιο της, έγραψε «ούτε καλημέρα - Έλενα Ακρίτα, Μητέρα του Παύλου».

Απάντηση Πολάκη

«Είμαι αντίθετος στην τεκνοθεσία μέσω παρένθετης μητέρας και στα ομόφυλα και στα ετερόφυλα ζευγάρια», απάντησε την Κυριακή 8/9 με ανάρτησή του ο κ. Πολάκης «για να τελειώνει η συνειδητή σπέκουλα απο ορισμένους».
Όπως σημειώνει ο κ. Πολάκης, «για να τελειώνει η συνειδητή σπέκουλα απο ορισμένους που προσπαθούν να αντιπαρατεθούν στη χθεσινή προγραμματική μου ομίλια λεγοντας «ο Πολάκης ειναι αντίθετος στην τεκνοθεσία-υιοθεσία και για τα ομόφυλα και τα ετερόφυλα ζευγάρια» !!
Ναι είμαι αντίθετος και το εχω πει πολλές φορές, στην τεκνοθεσία μεσω ΠΑΡΕΝΘΕΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ και στα ομόφυλα και στα ετερόφυλα ζευγάρια !!
Η απάντηση στο γιατί είναι αυτά που συνέβησαν στην κλινική υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στα Χανιά με την αγοραπωλησία βρεφών!!!
Προφανώς και δεν μιλούσα για την υιοθεσία και ενα παραπάνω για τα ετερόφυλα ζευγάρια όπως κάποιοι με προκλητικό τρόπο γράφουν!
Βρείτε κάτι άλλο να αντιπαρατεθείτε στην ομιλία που έκανα χθες!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ..».
polakhs.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης