Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hezbollah: Χαιρετίζουμε την πυραυλική επίθεση εναντίον του Ισραήλ από την Υεμένη – Αδύναμη η αεράμυνα του κατοχικού κράτους

Hezbollah: Χαιρετίζουμε την πυραυλική επίθεση εναντίον του Ισραήλ από την Υεμένη – Αδύναμη η αεράμυνα του κατοχικού κράτους

Με ανακοίνωσή της η Hezbollah τάχθηκε υπέρ της πυραυλικής επίθεσης εναντίον του Ισραήλ

Σχετικά Άρθρα
Η Hezbollah χαιρέτισε το ακριβές πυραυλικό χτύπημα που πραγματοποίησε η πυραυλική μονάδα των Ενόπλων Δυνάμεων της Υεμένης εναντίον του Ισραήλ το βράδυ της Κυριακής (15/9/2024).
Σε μια δήλωση τη Δευτέρα (16/9/2024), η οργάνωση τόνισε:
«Το χτύπημα χτύπησε με ακρίβεια τους στόχους της υπό περίπλοκες στρατιωτικές συνθήκες, εκθέτοντας την αδυναμία και την ευπάθεια αυτής της προσωρινής οντότητας σε όλα τα επίπεδα».
«Η θαρραλέα απόφαση της αξιότιμης ηγεσίας της Υεμένης να απαντήσει στην ισραηλινή επιθετικότητα αντανακλά την ενιαία στάση του άξονα αντίστασης σε όλα τα μέτωπα», προστίθεται στην ανακοίνωση.
Η Hezbollah κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η επιχείρηση επιβεβαιώνει τη συνεχή υποστήριξη της Υεμένης προς τον καταπιεσμένο παλαιστινιακό λαό και την αντίστασή του, με στόχο τον τερματισμό του πόνου του και την ανάσχεση του ρατσιστικού, εγκληματικού πολέμου εξόντωσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης