Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γιαννακόπουλος: «Ο πατέρας μου στο γραφείο του είχε πιο πολλές φωτογραφίες με τον Ομπράντοβιτς παρά με εμένα!»

Γιαννακόπουλος: «Ο πατέρας μου στο γραφείο του είχε πιο πολλές φωτογραφίες με τον Ομπράντοβιτς παρά με εμένα!»
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε μεγάλο αδερφό τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποκαλύπτοντας και μια άγνωστη ιστορία για τον πατέρα του και τον Σέρβο κόουτς
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»:

«Το φετινό τουρνουά είναι κάπως διαφορετικό, συνεχίζουμε να έχουμε τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, τους ευχαριστώ που αποδέχονται το κάλεσμα. Δεν είναι απλώς ένα τουρνουά, είναι ένα πολιτιστικό γεγονός, ο πρώτος διεθνής αγώνας στο Καλλιμάρμαρο μετά το 1968. Ευχαριστώ τους φορείς, ελπίζω και Θεού θέλοντος να απολαύσουν 40.000 άνθρωποι κάτι πραγματικά μεγάλο.
Είμαι ανάμεσα σε φίλους, με τη Μακάμπι έχουμε τους ίδιους στόχους, δουλεύουμε για το καλό του μπάσκετ. Ευχαριστώ και την Εφές, θυμάμαι τον Έργκιν στα μπλε και να λέω "θέλω να τον δω στα πράσινα". Η επιλογή μας αυτή έγινε πράξη και στέφθηκε με επιτυχία.
Και να τελειώσω με την Παρτίζαν. Θα μπορούσα να αποκαλέσω τον Ομπράντοβιτς ως "μεγάλο αδερφό". Θα σας πω μια ιστορία. Ο πατέρας μου έχει ένα γραφείο στο σπίτι που το έχω αφήσει όπως ήταν. Αν μετρήσω τις φωτογραφίες, έχει περισσότερες με τον Ζέλικο παρά μαζί μου. Άρα τον θεωρώ μεγάλο αδερφό. Εύχομαι οι ομάδες να έχουν υγεία και να πετύχουν. Ο αθλητισμός είναι για να ενώνει. Δεν κοιτάμε χώρες, θρησκίες. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο, να φεύγουμε αγκαλιασμένοι».

Η συνέχεια στο BNSports

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης