Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος Βουλευτής): Οι Έλληνες αγρότες δεν είναι υποτελείς των Βρυξελλών

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος Βουλευτής): Οι Έλληνες αγρότες δεν είναι υποτελείς των Βρυξελλών
"Η ελληνική αγροτιά δεν μπορεί να αντέξει άλλο τις συνεχείς επιθέσεις από τα μονοπώλια και την αδιαφορία της Κυβέρνησης και της ευρωπαϊκής πολιτικής," δήλωσε ο Γ. Δημητροκάλλης
Επίθεση κατά της κυβέρνησης και της ευρωπαϊκής πολιτικής, κάνοντας λόγο για αδιαφορία απέναντι στις ανάγκες των Ελλήνων αγροτών, εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Γιάννης Δημητροκάλλης.
Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο κ. Δημητροκάλλης τόνισε ότι οι αγρότες της χώρας βρίσκονται σε κατάσταση ασφυξίας, εξαιτίας των συνεχών επιθέσεων από μονοπώλια και ξένες πολυεθνικές.
"Η ελληνική αγροτιά δεν μπορεί να αντέξει άλλο τις συνεχείς επιθέσεις από τα μονοπώλια και την αδιαφορία της Κυβέρνησης και της ευρωπαϊκής πολιτικής," δήλωσε με έμφαση, ζητώντας άμεση επανεξέταση της στρατηγικής για την προστασία του πρωτογενούς τομέα.
Ο βουλευτής ζήτησε να δοθούν κίνητρα στους νέους για να ασχοληθούν με τη γεωργία, καθώς, όπως σημείωσε, "ο κίνδυνος να δούμε την αγροτική μας παραγωγή να σβήνει είναι πιο κοντινός από ποτέ."
Κλιμακώνοντας την κριτική του, κατηγόρησε την κυβέρνηση για την αδυναμία της να θωρακίσει τον Έλληνα παραγωγό από τις ξένες επιρροές, οι οποίες απειλούν να εξαφανίσουν την παραδοσιακή γεωργική παραγωγή της χώρας.
"Όλες οι υγιείς πατριωτικές δυνάμεις δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί η πατρίδα μας σε αποικία των πολυεθνικών και των ξένων συμφερόντων," τόνισε, καλώντας σε μια νέα εθνική στρατηγική για την ενίσχυση της ελληνικής αγροτικής παραγωγής.
Ο κ. Δημητροκάλλης κατέληξε με ένα ισχυρό μήνυμα προς την κυβέρνηση και τις Βρυξέλλες, λέγοντας πως "οι Έλληνες αγρότες δεν είναι υποτελείς των Βρυξελλών".


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης