Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ: Σύλληψη διακινητή μεταναστών στον Έβρο μετά από καταδίωξη - Μετέφερε με κλεμμένο όχημα 7 μη νόμιμους μετανάστες

ΕΛ.ΑΣ: Σύλληψη διακινητή μεταναστών στον Έβρο μετά από καταδίωξη - Μετέφερε με κλεμμένο όχημα 7 μη νόμιμους μετανάστες
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης
Συνελήφθη μετά από αστυνομική καταδίωξη σε οικισμό του Έβρου ένας διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 7 μη νόμιμους μετανάστες με κλεμμένο αυτοκίνητο.
Όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, το απόγευμα του Σαββάτου 21/9 αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή αστυνομικών των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου και Φερών, συνέλαβαν τον δράστη διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας 7 μη νόμιμους μετανάστες.
Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και μαζί με τους διακινούμενους επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή, χωρίς να τα καταφέρουν.
Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε για το όχημα μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών, είχε δηλωθεί κλοπή την 21-9-2024 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.
Κατασχέθηκαν το όχημα και κινητά τηλέφωνα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Αλεξανδρούπολης.
evros_4.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης