Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος Βουλευτής): Η Νέα Δημοκρατία ζει σε παράλληλο σύμπαν

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος Βουλευτής): Η Νέα Δημοκρατία ζει σε παράλληλο σύμπαν
Η κριτική έρχεται μετά την εβδομαδιαία ανασκόπηση του κ. Μητσοτάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου παρουσιάστηκαν ως «επιτυχίες» διάφορα κυβερνητικά προγράμματα και μεταρρυθμίσεις
Σε μια αιχμηρή τοποθέτηση, ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Γιάννης Δημητροκάλλης, κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για προπαγανδιστική παρουσίαση των πολιτικών της κυβέρνησης, οι οποίες, σύμφωνα με τον ίδιο, απέχουν μακράν από τις ανάγκες του ελληνικού λαού.
Η κριτική αυτή έρχεται μετά την εβδομαδιαία ανασκόπηση του κ. Μητσοτάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου παρουσιάστηκαν ως «επιτυχίες» διάφορα κυβερνητικά προγράμματα και μεταρρυθμίσεις.
Ο κ. Δημητροκάλλης σημείωσε ότι οι αναφορές του Πρωθυπουργού δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, αλλά αντίθετα, επιδιώκουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις χωρίς ουσία. «Οι δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη για ακόμη μια φορά αναδεικνύουν την απόσταση μεταξύ της πραγματικότητας και της προπαγάνδας που η κυβέρνηση προσπαθεί να επιβάλλει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής.
Επικεντρώνοντας στην εκπαιδευτική πολιτική, ο κ. Δημητροκάλλης έθεσε υπό αμφισβήτηση την αποτελεσματικότητα του Ψηφιακού Φροντιστηρίου, το οποίο, όπως τόνισε, αποκαλύπτει την αδυναμία του κράτους να προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση στις νέες γενιές. «Πρόκειται για ένα μέτρο που αντί να βελτιώσει το εκπαιδευτικό σύστημα, αναδεικνύει τα προβλήματα και τις ελλείψεις του», πρόσθεσε.
Ο βουλευτής δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική και στο πρόγραμμα «Σπίτι μου», υποστηρίζοντας ότι αυτό εξυπηρετεί μόνο ένα μικρό κομμάτι του πληθυσμού, αφήνοντας στην απ’ έξω τα νοικοκυριά που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη. Σχολίασε επίσης τα μέτρα κατά της βίας στον αθλητισμό και τις μεταρρυθμίσεις στη δικαιοσύνη, λέγοντας πως αυτά τα μέτρα δεν μπορούν να καλύψουν την αποτυχία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τα ουσιαστικά κοινωνικά προβλήματα.
Ο κ. Δημητροκάλλης ολοκλήρωσε τη δήλωσή του τονίζοντας ότι η πολιτική που εφαρμόζει η Νέα Δημοκρατία «απέχει μακράν από τις ανάγκες και τις αξίες του ελληνικού λαού», και κάλεσε την κυβέρνηση να επιδείξει μεγαλύτερη σοβαρότητα και ευαισθησία απέναντι στα προβλήματα που βιώνει καθημερινά η ελληνική κοινωνία.

Ακολουθεί η σχετική δήλωση:

Οι δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη για ακόμη μια φορά αναδεικνύουν την απόσταση μεταξύ της πραγματικότητας και της προπαγάνδας που η κυβέρνηση προσπαθεί να επιβάλλει.
Παρουσιάζει ως «επιτυχίες» προγράμματα και μεταρρυθμίσεις που είτε δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των Ελλήνων πολιτών είτε στοχεύουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις χωρίς ουσία.
Το Ψηφιακό Φροντιστήριο, για παράδειγμα, αποδεικνύει απλώς την αδυναμία του κράτους να προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση στις νέες γενιές, ενώ το πρόγραμμα «Σπίτι μου» φαίνεται να ευνοεί μόνο ένα μικρό τμήμα του πληθυσμού.
Ούτε τα μέτρα κατά της βίας στον αθλητισμό, ούτε οι «μεταρρυθμίσεις» στη δικαιοσύνη μπορούν να αποκρύψουν την αποτυχία της κυβέρνησης σε όλα τα κοινωνικά μέτωπα.
Στην πραγματικότητα, η πολιτική που εφαρμόζει η Νέα Δημοκρατία απέχει μακράν από τις ανάγκες και τις αξίες του ελληνικού λαού.

Ιωάννης Δημητροκάλλης
Ανεξάρτητος Βουλευτής
Α' Ανατολικής Αττικής

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης