Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μήνυση Πολάκη κατά παντός υπευθύνου για το Ινστιτούτο Prolepsis της Αθηνάς Λινού

Μήνυση Πολάκη κατά παντός υπευθύνου για το Ινστιτούτο Prolepsis της Αθηνάς Λινού
Η εταιρεία που φέρει διακριτικό τίτλο “ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ PROLEPSIS” και με την οποία σχετίζεται άμεσα η ανεξάρτητη βουλευτής κ. Αθηνά Λινού, σύμφωνα με όσα έχει αποκαλύψει ο Π. Πολάκης, ενδέχεται να έχει προκαλέσει στο Δημόσιο ζημία άνω των 5.000.000 €
Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για το Ινστιτούτο Prolepsis και την Αθηνά Λινού αλλά και αίτηση αναίρεσης για την υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ αναμένεται να καταθέσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης.
Ειδικότερα, όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης θα καταθέσει «μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τις δραστηριότητες του φορέα “ΠΡΟΛΗΨΙΣ Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Προληπτικής και Εργασιακής Ιατρικής”.
Η εταιρεία που φέρει διακριτικό τίτλο “ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ PROLEPSIS” και με την οποία σχετίζεται άμεσα η ανεξάρτητη βουλευτής κ. Αθηνά Λινού, σύμφωνα με όσα έχει αποκαλύψει ο Π. Πολάκης, ενδέχεται να έχει προκαλέσει στο Δημόσιο ζημία άνω των 5.000.000 € και παρά το γεγονός αυτό, η δικαιοσύνη παραμένει μέχρι σήμερα ουδέτερος παρατηρητής».
Παράλληλα, ο Παύλος Πολάκης θα καταθέσει «αίτηση κατά και προς αναίρεση της αθωωτικής απόφασης του Γ΄ Τριμελούς Εφετείου Κακ/των Αθηνών, με κατηγορούμενους τους Θεόδωρο Παπαδημητρίου, Σταμάτιο Πουλή, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου κλπ. η οποία ήρθε παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση και ως αποτέλεσμα της μη παρουσίας του ΕΟΔΥ, ο οποίος όφειλε να παραστεί προκειμένου να υποστηρίξει την κατηγορία και να υπερασπιστεί το Δημόσιο συμφέρον».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης