Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Erdogan έχει δίκιο για την παράνοια της Woke ατζέντας και τον εγκληματία πολέμου Netanyahu στο Ισραήλ – Ας πούμε αλήθειες

Ο Erdogan έχει δίκιο για την παράνοια της Woke ατζέντας και τον εγκληματία πολέμου Netanyahu στο Ισραήλ – Ας πούμε αλήθειες
Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Netanyahu δεν είναι ηγέτης αλλά ένας κοινός εγκληματίας πολέμου
Μπορεί ο Erdogan ο τούρκος Πρόεδρος να μην είναι συμπαθής γιατί εστιάζει στην Γαλάζια Πατρίδα δηλαδή θέτει διεκδικήσεις στο Αιγαίο Πέλαγος και προτείνει δύο κράτη για την Κύπρο που προφανώς όλα αυτά είναι αντίθετα με τα Ελληνικά εθνικά συμφέροντα αλλά σε δύο άλλα θέματα έχει 100% δίκιο.

1)Τα φύλα είναι δύο, αυτό έχει καθορίσει η φύση, ο Θεός, η δύναμη της εξέλιξης.
Όλα τα άλλα είναι άρρωστες παθογένειες και η Woke ατζέντα με τα πολλά ή απροσδιόριστα φύλα είναι τερατογενέσεις, παρακμή, ολισθηρός κατήφορος και παραλογισμός.
Τα φύλα είναι δύο τέλος όλα τα άλλα είναι ανοησίες ανόητων ή σκόπιμα δολοπλόκων που θέλουν να αλλοιώσουν την φύση για να προβάλλουν τον μεταμοντερνισμό που είναι συνονθύλευμα παθογενειών και παραλογισμού.

2) Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Netanyahu δεν είναι ηγέτης αλλά ένας κοινός εγκληματίας πολέμου.
Το Ισραήλ ιδρύθηκε στις 14 Μαΐου 1948, στα εδάφη της Βρετανικής Εντολής της Παλαιστίνης, με σκοπό να μετατραπεί σε εθνική εστία όσων Εβραίων επιθυμούσαν να πολιτογραφηθούν πολίτες του από την διασπορά.
Προσέξτε εδώ…. Βρετανική εντολή δηλαδή αγγλοσάξονες οι κακιά πληγή του κόσμου.
Από εκείνη την ημέρα και ούτε μια μέρα έως σήμερα το Ισραήλ δεν είχε ειρήνη…
Όμως αυτό που συμβαίνει σήμερα με την αιματοχυσία στους Παλαιστινίους και στην Λωρίδα της Γάζας και ταυτόχρονα στον Λίβανο αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
Προσέξτε μια διαφορά.
Ο Putin στην Ρωσία εισέβαλλε στην Ανατολική Ουκρανία για να διασώσει τους Ρωσόφωνους στο Donbass και όλος ο πλανήτης κατηγορεί ως εγκληματία τον Putin…
Πριν το 2022 πριν την ρωσική εισβολή μεταξύ 2014 και 2021 είχαν οι Ουκρανοί σκοτώσει 14.000 Ρωσόφωνους στο Doonbass... η εισβολή των Ρώσων ήταν 100% δικαιολογημένη.
Την ίδια στιγμή που ο Netanyahu επιτίθεται στην Γάζα ή στον Λίβανο εκεί δεν υπάρχουν Εβραίοι… θεωρείται ότι προστατεύει το Ισραήλ από τις επιθέσεις της Hezbollah κ.α.
Όχι ο Putin αποδίδει δικαιοσύνη χωρίς να σκοτώνει αμάχους και ο Netanyahu είναι ένα απόβρασμα της κοινωνίας ένας στυγνός δολοφόνος που θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη αιματοχυσία.
Το κράτος του Ισραήλ είναι ένα κατασκεύασμα, ήρθε σε εδάφη που ανήκουν ιστορικά και στους Παλαιστίνιους και Άραβες και Χριστιανούς αλλά οι Εβραίοι όλους αυτούς τους έχουν σε καταστολή.
Στο Ισραήλ κατ΄ επίφαση υπάρχει δημοκρατία αλλά ένα καθεστώς πολέμου και βίας.
Ναι ο Erdogan έχει 100% δίκιο για τον Netanyahu, είτε μας αρέσει, είτε όχι είναι μια πικρή αλήθεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης