Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αυστηρή προειδοποίηση Le Pen στον Barnier: Θα ρίξουμε την κυβέρνηση αν αποφασιστεί φοροεπιδρομή στην εργατική τάξη

Αυστηρή προειδοποίηση Le Pen στον Barnier: Θα ρίξουμε την κυβέρνηση αν αποφασιστεί φοροεπιδρομή στην εργατική τάξη

Η Le Pen επέμεινε ότι η κυβέρνηση πρέπει να αποφύγει οποιαδήποτε αύξηση της φορολογικής επιβάρυνσης

Σχετικά Άρθρα
Ο Γάλλος πρωθυπουργός Barnier εκφώνησε μια γενική πολιτική ομιλία, περιγράφοντας τα σχέδιά του για την αντιμετώπιση ενός εθνικού χρέους αρκετών δισεκατομμυρίων ευρώ, τον έλεγχο της μετανάστευσης, την πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες και το βιοτικό επίπεδο των Γάλλων.
Η υπόδειξή του ότι αυτό θα μπορούσε να σημαίνει αυξήσεις φόρων ώθησε το σκληροπυρηνικό κόμμα RN να εκδώσει προειδοποίηση προς την κυβέρνηση.
Μετά την ομιλία αργά την 1η Οκτωβρίου, το RN είπε ότι ήταν έτοιμο να αναλάβει δράση που θα μπορούσε να οδηγήσει στην πτώση της κυβέρνησης, εάν χρειαστεί.
Η Marine Le Pen, πρόεδρος του RN στη Γαλλική Εθνοσυνέλευση, έχει θέσει τρεις βασικές κόκκινες γραμμές που, εάν ξεπεραστούν, θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην κατάρρευση της κυβέρνησης – κάνοντάς την έτσι ουσιαστικά τον κυρίαρχο της χώρας.

Σκληρή κριτική

Η Le Pen επέμεινε ότι η κυβέρνηση πρέπει να αποφύγει οποιαδήποτε αύξηση της «φορολογικής επιβάρυνσης, ιδιαίτερα για τις εργατικές τάξεις».
Ζήτησε επίσης αποφασιστική δράση για τον περιορισμό της μετανάστευσης και την καθιέρωση ενός αναλογικού συστήματος ψηφοφορίας.
«Επιτρέψτε μου να πω επίσημα σε κάθε υπουργό και σε κάθε κάτοχο δημόσιας εξουσίας από αυτήν την κυβέρνηση:
Περιμένουμε να γίνουν σεβαστοί τα 11 εκατομμύρια πατριώτες που ψήφισαν για τον συνασπισμό της Εθνικής μας Ένωσης» τόνισε η Γαλλίδα δεξιά πολιτικός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης