Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκαριστικά στοιχεία – Τα μισά κοινωνικά επιδόματα στη Γερμανία καταλήγουν σε μετανάστες πρώτης και δεύτερης γενιάς

Σοκαριστικά στοιχεία – Τα μισά κοινωνικά επιδόματα στη Γερμανία καταλήγουν σε μετανάστες πρώτης και δεύτερης γενιάς

Σφοδρές αντιδράσεις από την γερμανική δεξιά

Σχετικά Άρθρα
Σχεδόν οι μισοί από τους αποδέκτες κοινωνικών επιδομάτων στη Γερμανία δεν είναι Γερμανοί, σύμφωνα με στοιχεία που προέρχονται από την κυβέρνηση.
Έγγραφα που παρασχέθηκαν από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση κατόπιν αιτήματος του αριστερού λαϊκιστικού κόμματος Sahra Wagenknecht Alliance (BSW) αποκάλυψαν ότι από τα 5,6 εκατομμύρια άτομα που καταγράφηκαν ως αποδέκτες επιδομάτων τον Μάιο του 2024, τα 2,7 εκατομμύρια δεν ήταν Γερμανοί πολίτες.
Ο αριθμός έχει προκαλέσει οργή τόσο από την αριστερά όσο και από τη δεξιά, με τον ευρωβουλευτή του Alternative for Germany (AfD), Siegbert Droese, να προειδοποιεί ότι τα στατιστικά στοιχεία είναι ακόμη περισσότερες αποδείξεις ότι το μεταναστευτικό σύστημα της χώρας δεν έχει θετικό πρόσημο για τη Γερμανία.
«Αυτός ο αριθμός δείχνει τις συνέπειες της λανθασμένης κοινωνικής πολιτικής και πολιτικής ασύλου με τρομακτική σαφήνεια!» είπε στο Brussels Signal .
«Το γερμανικό κοινωνικό σύστημα δεν εξυπηρετεί πλέον τον γερμανικό λαό, αλλά προσελκύει οικονομικούς μετανάστες στη χώρα, οι οποίοι συχνά εισέρχονται παράνομα με το εισιτήριο του… ασύλου.
«Αυτή η διεστραμμένη πρακτική πρέπει να σταματήσει!» πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης