Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντησε στους «87» με αναφορά στον ... Άρη Βελουχιώτη ο Αντώναρος - «Δηλωσίας εγώ δεν πρόκειται να γίνω»

Απάντησε στους «87» με αναφορά στον ... Άρη Βελουχιώτη ο Αντώναρος - «Δηλωσίας εγώ δεν πρόκειται να γίνω»
«Η αντιδημοκρατική συμπεριφορά είναι αντιδημοκρατική, τελεία και παύλα…» δήλωσε χαρακτηριστικά, ο άλλοτε κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Δηλωσίας εγώ δεν πρόκειται να γίνω», τόνισε σε συνέντευξή του στη συχνότητα του Αθήνα 984 ο Ευάγγελος Αντώναρος, σχολιάζοντας την απόφαση των μελών της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία ζητούν να ανακαλέσει τα περί «χουντικών αντιλήψεων» και σε περίπτωση που δεν το πράξει να ενεργοποιηθεί το πειθαρχικό του κόμματος.
«Όποιος θέλει να με πάρει τηλέφωνο, να με πάρει να μιλήσουμε… Εγώ δηλωσίας δεν πρόκειται να γίνω. Η αντιδημοκρατική συμπεριφορά είναι αντιδημοκρατική, τελεία και παύλα…» δήλωσε χαρακτηριστικά, ο πρώην βουλευτής, κυβερνητικός εκπρόσωπος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στους Απόστολο Χονδρόπουλο και Γιώργο Κατσίγιαννη.
«Η κ. Συμεωνίδου, έβγαλε μια εγκύκλιο την οποία εγώ χαρακτήρισα, χουντικής έμπνευσης και έπεσαν όλοι να με φάνε. Να μην πω ότι είναι χουντική, αλλά να πω ότι είναι…σταλινικής αντίληψης. Παραιτήθηκε η κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου γιατί είπε ότι δεν είχε ενημερωθεί για την απόφαση. Η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη» πρόσθεσε.
«Η εσωκομματική Δημοκρατία είναι κομμάτι της συνολικής Δημοκρατίας. Δεν υπάρχει πουθενά γραμμένο στο καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ ότι αποπέμπεται ή εκπίπτει πρόεδρος αυτόματα όπως είπε η πολιτική γραμματεία. Το Συνέδριο μπορεί να ακυρώσει και την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής και της πολιτικής γραμματείας. Την απόφαση να μην γίνουν εσωκομματικές εκλογές, θα την πάρουν οι σύνεδροι και όχι οι 17 της πολιτικής γραμματείας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης