Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπυρόπουλος για εκλογές ΠΑΣΟΚ: Δεν επιλέγουμε πρόεδρο για να αυξήσουμε τα ποσοστά της Αττικής

Σπυρόπουλος για εκλογές ΠΑΣΟΚ: Δεν επιλέγουμε πρόεδρο για να αυξήσουμε τα ποσοστά της Αττικής
"Την επόμενη Κυριακή, ο νέος πρόεδρος, αυτό που θα κοιτάξει είναι το πώς θα βελτιώσουμε την εικόνα μας σε όλη την Ελλάδα", τόνισε ο Α. Σπυρόπουλος
Σχετικά Άρθρα
"Δεν επιλέγουμε πρόεδρο για να αυξήσουμε τα ποσοστά της Αττικής. Επιλέγουμε πρόεδρο που εκπροσωπεί την παράταξη και το σύνολο των μελών", δήλωσε ο Γραμματέας ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος.
Ο κ. Σπυρόπουλος μιλώντας στο mega για το αποτέλεσμα του χθεσινού πρώτου γύρου των εκλογών για ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, σχολίασε πως "είμαστε χαρούμενοι, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που έκαναν τον κόπο να συμμετάσχουν σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, τα μέλη και τους φίλους της παράταξης, που πολλοί ήρθαν να γραφτούν για πρώτη φορά και να εκλέξουν την νέα ηγεσία και να δώσουν μια ώθηση στο ΠΑΣΟΚ ώστε να αποτελέσει τον κύριο πυλώνα της αντιπολίτευσης στην χώρα. Υπάρχει μια μεγάλη ανάγκη, που μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και ως μήνυμα μετά τον 2ο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα και την μαζική συμμέτοχή, είμαστε χαρούμενοι και τους ευχαριστούμε".
Κληθείς να σχολιάσει ότι στην Α’ Αθηνών δεν πήγαν καλά οι Ν. Ανδρουλάκης και Χ. Δούκας που θα είναι οι μονομάχοι του δεύτερου γύρου στις 13/10, ο κ. Σπυρόπουλος ανέφερε πως "δεν θέλω να συσχετίσω το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών με τις εσωκομματικές αναμετρήσεις γιατί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ είναι και εκείνοι που επέλεξαν άλλους υποψηφίους να ψηφίσουν. Στην Αθήνα ψήφισαν πολλοί πολίτες και έδωσαν νέα ώθηση στο ΠΑΣΟΚ. Για μένα δεν είναι μόνο θέμα προσώπου το αποτέλεσμα που θα φέρει το ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές ή στο λεκανοπέδιο. Είναι μια συλλογική προσπάθεια. Δεν επιλέγουμε πρόεδρο για να αυξήσουμε τα ποσοστά της Αττικής. Επιλέγουμε πρόεδρο που εκπροσωπεί την παράταξη και το σύνολο των μελών".
"Για να μπορέσει το ΠΑΣΟΚ να εκτιναχθεί δημοσκοπικά, πρέπει να δούμε το πώς πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας στα μεγάλα αστικά κέντρα. Είμαι σίγουρος ότι την επόμενη Κυριακή, ο νέος πρόεδρος, αυτό που θα κοιτάξει είναι το πώς θα βελτιώσουμε την εικόνα μας σε όλη την Ελλάδα", πρόσθεσε.
"Πρέπει να γίνει μια συστράτευση στελεχών για να δώσουμε τη «μάχη» για την επόμενη κυβέρνηση της χώρας. Πολλοί μπορεί να αισθάνονται πικραμένοι σήμερα που δεν εξελέγη η επιλογή τους, αυτό θα το αξιολογήσουν οι πολίτες την «επόμενη» μέρα", ανέφερε σε άλλο σημείο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης