Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Μαύρη επέτειος στη Μέση Ανατολή - Οι Παλαιστίνιοι μεταξύ δύο εγκληματικών συμμοριών

Μαύρη επέτειος στη Μέση Ανατολή - Οι Παλαιστίνιοι μεταξύ δύο εγκληματικών συμμοριών
Το δυτικό κατεστημένο έχει συνειδητοποιήσει ότι έρχεται το τέλος της κυριαρχίας του και καταφεύγει στην έσχατη λύση του καπιταλισμού: τον πόλεμο
Έναν χρόνο μετά τη σφαγή που πραγματοποίησαν οι τρομοκράτες, οι εγκληματίες της Hamas, όλα είναι ξεκάθαρα για τους πολίτες του κόσμου που θέλουν να δουν κατάματα την αλήθεια.

Η Mossad που επί 15 χρόνια σχεδίαζε το χειρουργικό και ουτοπικό χτύπημα με την ανατίναξη συσκευών (!) στα χέρια μελών της Hezbollah, «δεν κατάφερε» να αποκαλύψει και να εμποδίσει το μακελειό της 7ης Οκτωβρίου 2023 κι έτσι το Ισραήλ βρήκε την τέλεια αφορμή που έψαχνε επί δεκαετίες με έναν και μόνο σκοπό: να εξαφανίσει μια για πάντα την Παλαιστίνη αλλά και όποιον απειλεί τα ισραηλινά και δυτικά συμφέροντα στην περιοχή.
Χωρίς ενδοιασμούς και τη Δύση (στο απόγειο της σήψης της στη σύγχρονη ιστορία της ανθρωπότητας) να έχει τα μάτια ερμητικά κλειστά, το Ισραήλ έχει οδηγήσει στον θάνατο πάνω από 40.000 αμάχους, με 11.000 παιδιά (!!) μεταξύ αυτών. Ενδεικτικά, σύμφωνα μα στοιχεία της παλαιστινιακής κυβέρνησης, εκκατοντάδες επίθετα εξαφανίστηκαν επειδή ο ισραηλινός στρατός δολοφόνησε όλα τα μέλη των οικογενειών!

Ο τραγικός επίλογος για τους ανθρώπους που για δεκαετίες βρίσκονται αιχμάλωτοι μεταξύ των τρομοκρατών της Hamas και ενός γείτονα που θέλει να τους γενοκτονήσει και να τους κλέψει όλα τα υπάρχοντα.

Τι μέλλει γενέσθαι;

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.
Το δυτικό κατεστημένο έχει συνειδητοποιήσει ότι έρχεται το τέλος της κυριαρχίας του και καταφεύγει στην έσχατη λύση του καπιταλισμού: τον πόλεμο.
Με άλλα λόγια, η Δύση (σσ: ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, πολυεθνικές και μία μικρή ελίτ κρατών της ΕΕ) θέλει πόλεμο γιατί δεν έχει άλλη επιλογή: ή θα επιβιώσει έναν πόλεμος ή θα μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Αυτός είναι ο λόγος που η σύγκρουση στην Ουκρανία «δεν συμφέρει» τη Δύση να τελειώσει, αυτός είναι ο λόγος που το Ισραήλ δεν θα κάνει πίσω μέχρι (με τις πλάτες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ) να εξαφανίσει την Παλαιστίνη και τους συμμάχους της στην κοντινή περιοχή, από τον χάρτη.

Τί θα κάνουμε σαν Ελλάδα; Τα τελευταία χρόνια έχουμε την τάση να τασσόμαστε στην λάθος πλευρά της Ιστορίας, κόντρα στη βαριά ιστορία της πατρίδας μας.

Ζούμε σίγουρα σε κρίσιμους καιρούς.

Λ.Ρ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης