Τελευταία Νέα
Διεθνή

Araghchi (ΥΠΕΞ Ιράν): Ο αγώνας της αντίστασης συνεχίζεται με δύναμη και ορμή – Να μην δοκιμάσει τα όρια του Ιράν το σιωνιστικό καθεστώς

Araghchi (ΥΠΕΞ Ιράν): Ο αγώνας της αντίστασης συνεχίζεται με δύναμη και ορμή – Να μην δοκιμάσει τα όρια του Ιράν το σιωνιστικό καθεστώς

Η «Επιχείρηση Αληθινή Υπόσχεση» και η «Επιχείρηση Αληθινή Υπόσχεση 2» του Ιράν απέδειξαν ότι οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια θα αντιμετωπιστεί με την αποφασιστική απάντηση του Ιράν

Σχετικά Άρθρα
Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Abbas Araghchi τόνισε ότι ο δρόμος της αντίστασης, παρά τις πολλές θυσίες που έχει κάνει, θα συνεχιστεί με την ίδια δύναμη και ορμή.
«Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε σθεναρά τον άξονα της αντίστασης και συμβουλεύουμε τη σιωνιστική οντότητα να μην δοκιμάσει την αποφασιστικότητά μας», είπε ο Araghchi στη συνάντηση «al-Aqsa Flood», που ξεκίνησε την Τρίτη στην Τεχεράνη, με τη συμμετοχή του Σύρου πρεσβευτή Dr. Ο Shafiq Dayoub και ορισμένους ξένους πρεσβευτές που κατοικούν στην Τεχεράνη.
Επισήμανε ότι η επίσκεψή του στη Βηρυτό και τη Δαμασκό έφερε ένα σαφές μήνυμα, το οποίο είναι να στηρίξουμε την αντίσταση χωρίς κανένα δισταγμό.
Η «Επιχείρηση Αληθινή Υπόσχεση» και η «Επιχείρηση Αληθινή Υπόσχεση 2» του Ιράν απέδειξαν ότι οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια θα αντιμετωπιστεί με την αποφασιστική απάντηση του Ιράν, πρόσθεσε.
Η Ισλαμική Δημοκρατία δεν έχει καμία αμφιβολία ή βιασύνη ως απάντηση, είπε, προειδοποιώντας ότι οποιαδήποτε επίθεση στην υποδομή του Ιράν θα αντιμετωπιστεί με σθεναρή απάντηση.
«Συμβουλεύουμε το Σιωνιστικό καθεστώς να μην δοκιμάσει τη βούληση του Ιράν», είπε, προσθέτοντας ότι οποιαδήποτε επίθεση στο Ιράν θα αντιμετωπιστεί με συντριπτική απάντηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης