Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ - Πνίγηκε στην πισίνα του

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ - Πνίγηκε στην πισίνα του
Αν και γεννημένος στην Αγγλία, ο Μπάλντοκ είχε ελληνική καταγωγή μέσω της γιαγιάς του και επέλεξε να εκπροσωπήσει την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ελλάδας
Νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ, σοκάροντας τον χώρου του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο 31χρονος μπακ πήρε μεταγραφή φέτος στους «πράσινους», προκειμένου να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ έγινε διεθνής με τη «γαλανόλευκη» λόγω της ελληνικής καταγωγής γιαγιάς του.
Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε ως δεξιός μπακ και ήταν γνωστός για την καριέρα του στην αγγλική ομάδα Sheffield United.
Αν και γεννημένος στην Αγγλία, ο Μπάλντοκ είχε ελληνική καταγωγή μέσω της γιαγιάς του και επέλεξε να εκπροσωπήσει την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ελλάδας σε διεθνές επίπεδο.
Ο Μπάλντοκ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μίλτον Κέινς Ντονς (MK Dons) και αγωνίστηκε σε διάφορες μικρότερες ομάδες δανεικός, πριν καθιερωθεί στη Sheffield United, όπου ηγήθηκε της ομάδας στην άνοδο από την Championship στην Premier League.
Η δυνατότητά του να παίζει τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά από την πτέρυγα, τον καθιστούσε πολύτιμο για την ομάδα του.
Η απόφασή του να παίξει για την Ελλάδα ενίσχυσε σημαντικά την αμυντική γραμμή της εθνικής ομάδας, ενώ κέρδισε τον σεβασμό τόσο των συμπαικτών του όσο και των φιλάθλων με την απόδοσή του και την αφοσίωσή του στο παιχνίδι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης