Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λατινοπούλου (Φωνή Λογικής): Ανεπίτρεπτες προκλήσεις και επικίνδυνη κλιμάκωση στη Θράκη – Η Ελληνική Πολιτεία απούσα

Λατινοπούλου (Φωνή Λογικής): Ανεπίτρεπτες προκλήσεις και επικίνδυνη κλιμάκωση στη Θράκη – Η Ελληνική Πολιτεία απούσα

Αντίδραση από την φωνή Λογικής για τα βίαια γεγονότα στη Θράκη

Σχετικά Άρθρα
Επιτέλους βρέθηκε και ένα κόμμα να αντιδράσει για τα κατάπτυστα γεγονότα των τελευταίων ημερών στην Θράκη.
Αναφερόμαστε στη Φωνή Λογικής της Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία καταδίκασε τις τουρκικές πρακτικές στην περιοχή, αλλά στηλίτευσε και την απουσία του ελληνικού κράτους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κόμματος:

Η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ εκφράζει την έντονη ανησυχία της και καταδικάζει τα πρόσφατα επεισόδια στη Θράκη, όπου οι τρεις νόμιμοι Μουφτήδες, Κομοτηνής, Ξάνθης και Διδυμοτείχου δέχθηκαν σφοδρές λεκτικές επιθέσεις και χυδαίους προπηλακισμού κατά τη διάρκεια της προσευχής τους στο τέμενος του Πλατάνου στην Ξάνθη.
Τα περιστατικά αυτά αποκαλύπτουν την ανησυχητική επιρροή του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής και των ψευτομουφτήδων, οι οποίοι με τις προκλητικές ενέργειές τους παραβιάζουν την τάξη και την ζωή των Ελλήνων κατοίκων στην περιοχή.
Είναι αδιανόητο, την ώρα που η Ελληνική Πολιτεία εγκαινίαζε μουσουλμανικό ιεροσπουδαστήριο σε κοντινή απόσταση, να παραμένει απούσα από το σημείο του επεισοδίου, αφήνοντας τους νόμιμους Μουφτήδες βορά σε ακραίους κύκλους που ενεργούν με ύποπτο τρόπο εντός της χώρας ακολουθώντας εντολές τρίτων.
Οι επιθέσεις που δέχθηκαν οι Μουφτήδες Τζιχάτ Χαλήλ (Κομοτηνής), Νεζντέν Χεμσερή (Ξάνθης) και Οσμάν Χαμζά (Διδυμοτείχου) αποτελούν μια άνευ προηγουμένου πρόκληση, που ενδεχομένως να προαναγγέλλει περαιτέρω αποσταθεροποίηση στην περιοχή.
Ειδικότερα, οι χθεσινές ενέργειες του ψευδομουφτή Ξάνθης, Μουσταφά Τράμπα, και του κύκλου του, που λεκτικά και φυσικά εμπόδισαν τους Μουφτήδες να τελέσουν την προσευχή τους, συνιστούν κατάφωρη παραβίαση των
θρησκευτικών ελευθεριών.
Το γεγονός ότι ο Μουφτής Κομοτηνής εξαναγκάστηκε να προσευχηθεί εκτός του τεμένους και απομακρύνθηκε βίαια από τον προαύλιο χώρο δεν μπορεί να μείνει αναπάντητο από την ελληνική Δικαιοσύνη και τις αρμόδιες διωκτικές αρχές.

Η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ καλεί την Ελληνική Πολιτεία να παρέμβει άμεσα και αποφασιστικά, προκειμένου να αποκατασταθεί η τάξη και η ασφάλεια στην περιοχή, να προστατευθούν οι νόμιμοι θεσμοί και να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά οι παράνομες και προκλητικές ενέργειες που δυναμιτίζουν την πληθυσμιακή συνοχή της περιοχής.
Πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης