Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Lamda Development: Στην Trade Estates το Retail Park στο Ελληνικό, έναντι 31 εκατ. ευρώ

Lamda Development: Στην Trade Estates το Retail Park στο Ελληνικό, έναντι 31 εκατ. ευρώ
H συνολική επένδυση υπολογίζεται σε 75 εκατ. ευρώ
Σχετικά Άρθρα
Την πώληση ιδιοκτησίας εντός του Ελληνικού στην Trade Estates (μέλος του Ομίλου FOURLIS), για την υλοποίηση Εμπορικού Πάρκου Λιανικής ("Retail Park") στο Commercial Hub όπου θα αναπτυχθεί και το The Ellinikon Mall -το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εμπορικό κέντρο της Ελλάδας- γνωστοποίησε η Lamda Development. 
Το συνολικό τίμημα της συναλλαγής ανέρχεται σε €31εκ, με τη συνολική επένδυση να υπολογίζεται σε €75εκ. Με την υπογραφή του συμβολαιογραφικού προσυμφώνου ήδη καταβλήθηκε ποσό προκαταβολής €4,5εκ, ενώ βάσει της συμφωνίας των μερών το 75% του συνολικού τιμήματος αναμένεται να καταβληθεί εντός του 2025, και το υπόλοιπο με την ολοκλήρωση του έργου.
Το Retail Park θα περιλαμβάνει καταστήματα μεγάλης επιφάνειας ("Big Boxes"), με διεθνείς μισθωτές, όπως IKEA, και θα συμβάλει στην ανάπτυξη ενός υπερσύγχρονου εμπορικού προορισμού νέας γενιάς στο Ελληνικό.
Συνδυαστικά το The Ellinikon Mall μαζί με το Retail Park θα συμβάλλουν καθοριστικά στον τομέα του λιανικού εμπορίου, προσφέροντας στους καταναλωτές μοναδικούς εμπορικούς χώρους με διεθνή brands. Η ολοκλήρωση των δύο αυτών αναπτύξεων θα πραγματοποιηθεί με ενιαίο χρονοδιάγραμμα, διασφαλίζοντας την ταυτόχρονη έναρξη λειτουργίας τους, σχολιάζει η Lamda Development. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης