Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πολάκης στην Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: «Εγωπαθής νάρκισσος» ο Κασσελάκης - «Οι 87 την έχετε κάνει τη μ..κία»

Πολάκης στην Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: «Εγωπαθής νάρκισσος» ο Κασσελάκης -  «Οι 87 την έχετε κάνει τη μ..κία»
«Αν έρθει κανονικός κόσμος να ψηφίσει αυτός ο νάρκισσος δεν θα βγει πρόεδρος» τόνισε για τον κ. Κασσελάκη ο βουλευτής Χανίων
Προσπαθώντας με έναν πολιτικά ευφυή τρόπο να τηρήσει ίσες αποστάσεις τόσο από την «πλειοψηφία των 87», όσο και από τον Στέφανο Κασσελάκη, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης καταφέρθηκε κατά πάντων, και μάλιστα με καυστικούς χαρακτηρισμούς, κατά τη σημερινή Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Παύλος Πολάκης  κατά την ομιλία του χαρακτήρισε όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης σε πρόσφατες συνεντεύξεις του ως «απαράδεκτα και αποκρουστικά».
«Η αναφορά πως ντρέπεται να χάσει από βουλευτή του δείχνει έναν εγωπαθή νάρκισσο και η αναφορά περί συμμετοχικής αμεσοδημοκρατίας δείχνει αδολφοχιτλερισμό», επεσήμανε με νόημα, σχολιάζοντας τα όσα είπε πρόσφατα ο Στ. Κασσελάκης.
Ενω για την πλειοψηφία των «87», είπε: «Για να λέμε όλη την αλήθεια εσείς οι 87 κλπ την έχετε κάνει τη μαλάκια με τον αποκλεισμό και τώρα το παίζει πληγωμένος πρίγκηπας! Αν έρθει κανονικός κόσμος να ψηφίσει αυτός ο νάρκισσος δεν θα βγει πρόεδρος!! Κάνει ο, τι είναι δυνατόν για να διώξει κόσμο και κάποιοι από τους 87 με τις συνεντεύξεις τους κάνουν το ίδιο!»
Επιπλέον, σχολιάζοντας την τρέχουσα πολιτικής δυγκυρία, ο Βουλευτής Χανίων ζήτησε να προστεθεί στο κείμενο της απόφασης της ΠΓ, μια αναφορά στα Ελληνοτουρκικά «και στα μυστικά παζάρια του Μητσοτάκη που είναι απαράδεκτα», αλλά επίσης και να γίνει αναφορά στις κινητοποιήσεις των υγειονομικων.
Κλείνοντας την ομιλία του υπογράμμισε τη σημερινή άρση της ασυλίας του: «Ενώ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΝεΑρ ψήφιασν κατά της άρσης ασυλίας μου σήμερα από τη μήνυση του Αδωνη και είχαμε και τρία παρών από ανεξάρτητους, η Λινού ψήφισε ναι στην άρση. Το αναφέρω για να πέφτουν τελείως οι μάσκες για το ρόλο της κυρίας που έδινε συγχαρητήρια στον Αδωνη το Γενάρη», είπε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης