Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λατινοπούλου στη Σύνοδο Ηγετών των Πατριωτών: Η Τουρκία λαθροδιακινητής και καταλύτης βίαιου εξισλαμισμού της Ευρώπης

Λατινοπούλου στη Σύνοδο Ηγετών των Πατριωτών: Η Τουρκία λαθροδιακινητής και καταλύτης βίαιου εξισλαμισμού της Ευρώπης

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεσμεύτηκαν να αγωνιστούν ενωμένοι

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024, οι Πατριώτες πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία την πρώτη τους Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.
Στη Σύνοδο, ηχηρή ήταν η παρέμβαση της Ευρωβουλευτή και Προέδρου της Φωνής Λογικής, κας Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία έθεσε τις κόκκινες γραμμές στο λαθρομεταναστευτικό.

1729166123534-1024x444.jpg

Η κα Λατινοπούλου τόνισε:

Την επιτακτική ανάγκη για τη δημιουργία κλειστών κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών σε ακατοίκητα νησιά, επτασφράγιστα σύνορα και διακρατικές συμφωνίες με χώρες της Αφρικής ώστε να μεταφέρονται εκεί οι λαθρομετανάστες.
Την απαγόρευση σε όποιον εισβάλει παράνομα σε ευρωπαϊκό έδαφος να έχει το δικαίωμα ασύλου καθώς και την εφαρμογή άμεσης διαδικασίας απέλασης.
Τον βρώμικο ρόλο της Τουρκίας στο λαθρομεταναστευτικό ζήτημα, εκφράζοντας ανησυχίες για τις σοβαρές του επιπτώσεις στην Ευρώπη.

Ξεκαθάρισε σε υψηλούς τόνους πως όποιος υποστηρίζει την Τουρκία, η οποία οργανώνει τις λαθρομεταναστευτικές ροές με τη βοήθεια των ΜΚΟ προς την Ελλάδα, αυτομάτως βρίσκεται απέναντι στην Ελλάδα και τη Φωνή Λογικής και σε αυτό θα είναι αμείλικτη.
Οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεσμεύτηκαν να αγωνιστούν ενωμένοι απέναντι στους οραματιστές της ισλαμοποίησης και της πολυπολιτισμικής Ευρώπης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης