Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Η πρώτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Πολιτικού Κέντρου υπό την προεδρία Ανδρουλάκη, μετά τον «ανασχηματισμό»

ΠΑΣΟΚ: Η πρώτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Πολιτικού Κέντρου υπό την προεδρία Ανδρουλάκη, μετά τον «ανασχηματισμό»
Στις 16:00 η συνεδρίαση
Σχετικά Άρθρα
Η πρώτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Πολιτικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη 22/10, στις 16:00, υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος το προηγούμενο 24ωρο προχώρησε σε αλλαγές στη δομή του κόμματος.
Πλέον, στο 9μελες Συντονιστικό Πολιτικό Κέντρο συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Παύλος Γερουλάνος, ο Χάρης Δούκας και η Άννα Διαμαντοπούλου.
Συγκεκριμένα, τα 9 μέλη είναι: Χάρης Δούκας, Παύλος Γερουλάνος, Αννα Διαμαντοπούλου, Νίκος Χριστοδουλάκης, Μιλένα Αποστολάκη, Θανάσης Γλαβίνας, Μυρτώ Σαμαρά, Κατερίνα Σολωμού, Γιάννης Βαρδακαστάνης.
Σημειώνεται ότι επίσης ο Παύλος Γερουλάνος είναι πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, με δεύτερο τον Δημήτρη Μάντζο, ενώ η Άννα Διαμαντοπούλου είναι επίσης υπεύθυνη Πολιτικού Σχεδιασμού.
Αν και στόχος ήταν ανανέωση και η ενότητα στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, υπήρξαν οι πρώτες αντιδράσεις μετά την ανακοίνωση των αλλαγών.
«Ο Χάρης Δούκας αποδέχτηκε την πρόταση του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη να μετέχει στο “Συντονιστικό Πολιτικό Κέντρο” του ΠΑΣΟΚ, αφού άλλωστε η σύσταση του οργάνου ήταν δική του προεκλογική δέσμευση», ανέφεραν πηγές του δημάρχου Αθηναίων, προσθέτοντας ομως ότι «στην τελική σύνθεση του οργάνου δεν συμπεριλαμβάνονται όλοι οι υποψήφιοι (όπως ήταν η πρόταση του Χάρη Δούκα), ώστε να αποδειχθεί η ενότητα στην πράξη».
Οι ίδιες πηγές σημείωσαν ότι «ο στρατηγικός και πολιτικός σχεδιασμός δεν μπορεί να είναι μονοπρόσωπο όργανο και προς μια πολιτική κατεύθυνση. Οι συνολικές επιλογές, οι αρμοδιότητες, οι δομές και οι θέσεις στο κόμμα και στη Βουλή, δυστυχώς δεν αποπνέουν το αίσθημα ενότητας και δεν προωθούν τις απαραίτητες συνθέσεις και υπερβάσεις. Σε κάθε περίπτωση συνεχίζουμε στον δρόμο της ενότητας και της νικηφόρας πορείας του ΠΑΣΟΚ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης