Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ραντεβού Κασσελάκη στον Ταύρο με εθελοντές και φίλους στις 23/10: Σας περιμένω

Ραντεβού Κασσελάκη στον Ταύρο με εθελοντές και φίλους στις 23/10: Σας περιμένω
Στις 18:00 στον Ταύρο καλεί αύριο  φίλους και εθελοντές ο Στ. Κασσελάκης
Σχετικά Άρθρα
Πρόσκληση για συνάντηση στα νέα του γραφεία  στον Ταύρο απευθύνει ο Στέφανος Κασσελάκης.
Ειδικότερα, με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο κ. Κασσελάκης καλεί εθελοντές και φίλους να μεταβούν το απόγευμα της Τετάρτης 23/10 στα γραφεία του για  συζήτηση.
"Ξεκινάμε. Συζητάμε. Γνωριζόμαστε. Σας περιμένω", σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης.
kassselakis.JPG
Ενοικίαση γραφείων μέχρι τον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Κασσελάκης προχώρησε στην ενοικίαση γραφείων για τον προεκλογικό του αγώνα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας ακόμη ένα βήμα μετά το το δικό του site, αναμένοντας ότι στο Συνέδριο του κόμματος στις 8-10/11 θα πάρει το "πρασινο φως" ώστε να ειναι υποψήφιος στην εκλογική κούρσα.
«Ο Στέφανος Κασσελάκης νοίκιασε γραφεία για τον προεκλογικό του αγώνα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφεραν πρόσφατα πηγές από το περιβάλλον του, προσθέτοντας ότι «στους χώρους αυτούς θα στεγάζονται ο ίδιος, οι συνεργάτες του και όσοι είναι δυνατόν από τους χιλιάδες εθελοντές που ήδη δήλωσαν την υποστήριξή τους στο site της υποψηφιότητάς του odikosmassyriza.gr».
Σύμφωνα με τι ίδιες πηγές, «το μισθωτήριο είναι σε ισχύ μέχρι την ημερομηνία του β' γύρου των εσωκομματικών εκλογών», ενώ «η ενοικίαση έγινε, καθώς από κάπου θα πρέπει να συντονίζεται ο προεκλογικός αγώνας, αφού κάποιοι βιάστηκαν να τον απομακρύνουν από το γραφείο του και να κλειδώσουν τα email του μέσα σε μια νύχτα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης