Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διατηρήσει ένα κλίμα ενότητας

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διατηρήσει ένα κλίμα ενότητας
«Κάναμε ένα προεκλογικό αγώνα που είναι προίκα, όχι μόνο για το ΠΑΣΟΚ, αλλά και για το πολιτικό σύστημα», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Πρέπει να είμαστε το επόμενο διάστημα παντού», ήταν το μήνυμα που έστειλε -σύμφωνα με πληροφορίες- ο Νίκος Ανδρουλάκης στην έναρξη της πρώτης συνεδρίασης του Συντονιστικού Πολιτικού Κέντρου.
«Κάναμε ένα προεκλογικό αγώνα που είναι προίκα, όχι μόνο για το ΠΑΣΟΚ, αλλά και για το πολιτικό σύστημα», σημείωσε ακόμη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην πρωτολογία του, επισημαίνοντας πως αυτό «αναγνωρίζεται από όλους και οριζόντια ότι οι εσωκομματικές μας διαδικασίες έγιναν με σοβαρότητα και πολιτικό πολιτισμό».
Δίνοντας τον τόνο, ο Ν. Ανδρουλάκης -κατά πληροφορίες- τόνισε ότι «πρέπει να διατηρήσουμε ένα κλίμα ενότητας, σοβαρότητας και πολύ μεγάλης κινητικότητας», υπογραμμίζοντας πως δυναμικά «πρέπει το επόμενο διάστημα να είμαστε παντού, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, δυναμικά παρόντες σε κάθε μάχη, εντός και εκτός Βουλής, απέναντι στη ΝΔ».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, προανήγγειλε εξωστρεφείς καμπάνιες έτσι, ώστε να επικοινωνούνται οι θέσεις του κόμματος, καμπάνιες για την υγεία, την ακρίβεια, τη στεγαστική κρίση, τα εργασιακά δικαιώματα, αλλά και τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.
«Όπως το προηγούμενο διάστημα γυρίζαμε όλη την Ελλάδα, έτσι θα γίνεται και τώρα», σημείωσε ακόμη ο Νίκος Ανδρουλάκης λέγοντας -κατά πληροφορίες- πως «περάσαμε τα δύσκολα, φύγαμε από την πίεση του πρώην δικομματισμού.
Οι πολίτες βλέπουν το ΠΑΣΟΚ ως τον αντίπαλο πόλο στη ΝΔ και αυτό αποτυπώνεται στις τελευταίες δημοσκοπήσεις που έχουμε δει. Οι στρατηγικές αποφάσεις θα λαμβάνονται στο ΠΣ και στην ΚΠΕ, εδώ εμείς θα επιτυγχάνουμε έναν πιο γρήγορο συντονισμό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης