Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αχτσιόγλου (Νέα Αριστερά): Ο ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε τον κύκλο του, υπάρχει κενό στον αριστερό χώρο, γιγαντώνεται η ακροδεξιά

Αχτσιόγλου (Νέα Αριστερά): Ο ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε τον κύκλο του, υπάρχει κενό στον αριστερό χώρο, γιγαντώνεται η ακροδεξιά

Σύμφωνα με την κ. Αχτσιόγλου «υπάρχει κενό εκπροσώπησης στον αριστερό προοδευτικό χώρο»

Σχετικά Άρθρα
Κάλεσμα συμπόρευσης απεύθυνε η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Έφη Αχτσιόγλου στις προοδευτικές δυνάμεις του χώρου που όπως τόνισε έχουν εγκλωβιστεί στην παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ συμπλήρωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κλείσει τον ιστορικό του κύκλο.
Ειδικότερα, η κ. Αχτσιόγλου μιλώντας στο ραδιόφωνο, Αθήνα 9,84 σημείωσε:
«Αυτά που συνέβησαν τον τελευταίο χρόνο, η απομάκρυνση από τον χώρο των ιδεών του, οι καθημερινές κρίσεις που παράγονται, δεν έχουν καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ που γνωρίσαμε», ανέφερε, συνομιλώντας με τον Γιώργο Μελιγγώνη στον ραδιοφωνικό αέρα του σταθμού της πόλης, κάνοντας παράλληλα λόγο για μετάλλαξη περιεχομένου και αλλαγή του DNA του κόμματος.
«Δεν υπάρχει χώρος να αναγεννηθεί και να δημιουργηθεί κάτι καλό μέσα από εκεί», εκτίμησε, και απηύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης σε δυνάμεις που όπως χαρακτηριστικά είπε έχουν εγκλωβιστεί στην παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Σύμφωνα με την κ. Αχτσιόγλου «υπάρχει κενό εκπροσώπησης στον αριστερό προοδευτικό χώρο» και είναι ορατός ο κίνδυνος ανόδου της ακροδεξιάς, ωστόσο, επεσήμανε ότι το παιχνίδι είναι ακόμη ανοιχτό και εξαρτάται και από τις αριστερές δυνάμεις, αλλά και τις δυνάμεις της Σοσιαλδημοκρατίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης