Τελευταία Νέα
Διεθνή

Biden για Trump: «Κλείστε τον μέσα»… πολιτικά

Biden για Trump: «Κλείστε τον μέσα»… πολιτικά
O Joe Biden μόλις παραδέχθηκε την αλήθεια: το σχέδιο του κι αυτό της Kamala ήταν πάντα ο πολιτικός διωγμός του προέδρου Trump διότι δεν μπορούν να τον νικήσουν καθαρά λένε οι Ρεπουμπλικάνοι
«Κλείστε τον μέσα» είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden αναφερόμενος στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για το προεδρικό χρίσμα Donald Trump προκειμένου να μην εφαρμοστεί, όπως είπε, το «ριζοσπαστικό δεξιό του πρόγραμμα».
«Πρέπει να τον κλείσουμε μέσα.
Πολιτικά πρέπει να τον κλείσουμε μέσα.
Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε.
Το ξέρω ότι ακούγεται παράξενο.
Αλλά εάν το έλεγα αυτό πριν πέντε χρόνια, εσείς θα με κλείνατε μέσα…» υποστήριξε ο Biden κατά τη διάρκεια τοποθέτησης του σε εκδήλωση της προεκλογικής εκστρατείας της Kamala Harris στο New Hampshire.
Η τοποθέτηση αυτή του Biden αναφέρεται στη ρητορική που είχε αναπτυχθεί προεκλογικά το 2016 ο Trump όταν και έχοντας απέναντι του την Hilary Clinton, ζητούσε στις συγκεντρώσεις του να διενεργηθεί έρευνα σε βάρος της και να μπει στην φυλακή, με τους οπαδούς του να φωνάζουν ρυθμικά «κλείστε τη μέσα».
Από την πλευρά της πάντως η Kamala Harris, στις δικές της συγκεντρώσεις αποτρέπει τους οπαδούς της από το να φωνάζουν αυτό το σύνθημα κατά του Trump, λέγοντας πως «τα δικαστήρια θα τον χειριστούν, εμείς θα τον κερδίσουμε τον Νοέμβριο».

Αντιδράσεις Ρεπουμπλικάνων

Η τοποθέτηση αυτή του Biden προκάλεσε την άμεση αντίδραση του στρατοπέδου των Ρεπουμπλικάνων.
«O Joe Biden μόλις παραδέχθηκε την αλήθεια: το σχέδιο του κι αυτό της Kamala ήταν πάντα ο πολιτικός διωγμός του αντιπάλου τους, του προέδρου Trump διότι δεν μπορούν να τον νικήσουν καθαρά» είπε η εκπρόσωπος της εκστρατείας του Trump, Karoline Leavitt, η οποία πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση Biden – Harris είναι η πραγματική απειλή για τη Δημοκρατία».
«Καλούμε την Kamala Harris να καταδικάσει την επαίσχυντη δήλωση του Biden» τόνισε η Leavitt.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης