Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Βρεττού (Attica Bank): Θέλουμε να είμαστε μια τράπεζα γρήγορη και ανθρώπινη - Στόχος η εκταμίευση δανείων 2 δισ. ευρώ ετησίως

Βρεττού (Attica Bank): Θέλουμε να είμαστε μια τράπεζα γρήγορη και ανθρώπινη - Στόχος η εκταμίευση δανείων 2 δισ. ευρώ ετησίως
«Δεν σκοπεύουμε να χαλαρώσουμε τα πιστωτικά μας κριτήρια»
Σχετικά Άρθρα
Ως Attica Bank «θέλουμε να είμαστε μια τράπεζα γρήγορη και μία τράπεζα ανθρώπινη», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος Ελένη Βρεττού, από το βήμα του 3ο Οικονομικού Συνεδρίου της Ναυτεμπορικής.
Υπογράμμισε δε την ανάγκη στροφής των τραπεζών σε ένα πιο πελατοκεντρικό μοντέλο.
«Πρέπει να ξαναγυρίσουμε στα βασικά. Να δούμε τον πελάτη ως άνθρωπο, τον πελάτη ως επιχειρηματία», ανέφερε η CEO της Attica Bank.
«Δεν σκοπεύουμε να χαλαρώσουμε τα πιστωτικά μας κριτήρια, αλλά να προσφέρουμε περισσότερες λύσεις προϊόντικά. Έχουμε το καταθετικό με το υψηλότερο επιτόκιο της αγοράς, στεγαστικό δάνειο με το χαμηλότερο επιτόκιο και ένα πολύ ανταγωνιστικό επιχειρηματικό δάνειο για πολύ μικρές επιχειρήσεις», σημείωσε.
Αυτό που έκανε τη διαφορά, όπως είπε, δεν ήταν το ελκυστικό επιτόκιο, αλλά το γεγονός ότι η τράπεζα είπε «ελάτε χωρίς ραντεβού και θα σας ακούσουμε».
Όσον αφορά στο ύψος των χορηγήσεων, στόχος της Attica Bank είναι να μπορεί να εκταμιεύει νέα δάνεια άνω των 2 δισ. ευρώ ετησίως.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης