Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: Έχω τρέλα με το ψήσιμο και το τραγούδι - Βλέπω τον Μητσοτάκη όταν παίζει μπάσκετ

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: Έχω τρέλα με το ψήσιμο και το τραγούδι - Βλέπω τον Μητσοτάκη όταν παίζει μπάσκετ
«Στα 18 έχασα τον μπαμπά μου από λάθος πνευμονολόγου, η ιατρική είχε αποκτήσει τεράστια σημασία» σημείωσε και πρόσθεσε ότι ο γιος του είχε φοβηθεί και του ζήτησε να μην ξαναβγεί στην τηλεόραση ποτέ

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, καθηγητής Πνευμονολογίας, αποτελεί έναν από τους γιατρούς που εμφανίζονται συχνά στην τηλεόραση και ενημερώνουν για την πανδημία ενώ σε μία διαφορετική συνέντευξη αποκάλυψε άγνωστα πράγματα για εκείνον.
Τα τελευταία δυο χρόνια έχει αλλάξει αρκετά η καθημερινότητά του, όπως ομολογεί στην κάμερα του MEGA διότι η ενασχόληση με την πανδημία έχει αυξήσει τον φόρτο εργασίας «καθώς για να βγεις στην τηλεόραση στις 07:00 το πρωί, πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς για να δεις τα νέα».
Αποκάλυψε πως του αρέσουν οι ταβέρνες, όπου πηγαίνει «ακόμα και τραγουδάω με τους φίλους μου» αν και «κακοποιώ το τραγούδι» όπως είπε χιουμοριστικά ενώ μπορεί να πει «πάνω από 500 τραγούδια».
Αναφέρθηκε στο βίντεο που κυκλοφόρησε και λεγόταν πως είναι ο ίδιος και έψαχνε σύντροφο στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, με τον ίδιο να απαντά πως η σύζυγός του γελούσε και «η γελοιότητά σου κάνει αίσθηση».
«Μικρός είχα τρέλα με το μπάσκετ. Έπαιζα στον "Έσπερο" Καλλιθέας, αλλά 1,76 τι μπάσκετ να παίξω;» σημείωσε ενώ αποκάλυψε πως βλέπει τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στο μπάσκετ, «την ώρα που τελειώνουμε από το γήπεδο έρχεται εκείνος» με την ομάδα του.
Όταν τελειώσει η πανδημία, θέλει να κάνει ένα μεγάλο μπάρμπεκιου για τους φίλους του ενώ έχει τρέλα με το ψήσιμο.
«Έχω ό,τι ψηστική μηχανή μπορείτε να φανταστείτε. Συμβουλή προς τους Έλληνες. Πρέπει να μην κάνουν τόσο ξεροψημένα τα κρέατα, γιατί στεγνώνουν», ανέφερε με χιούμορ.
Ακόμη, επεσήμανε πως στην αρχή δεν αρνιόταν καμία εμφάνιση στην τηλεόραση, μιας και το θεωρούσε υποχρέωση των γιατρών σε μία πανδημία να εμφανίζονται σε οποιαδήποτε μέσο.
«Αποκτήσαμε δημοσιότητα που δεν είχαμε συνηθίσει και γίναμε αντικείμενο απειλών χλεύης και ύβρεων, έλεγαν θα με βρουν πεταμένο σε χαντάκια» υποστήριξε.
«Στα 18 έχασα τον μπαμπά μου από λάθος πνευμονολόγου, η ιατρική είχε αποκτήσει τεράστια σημασία» σημείωσε και πρόσθεσε ότι ο γιος του είχε φοβηθεί και του ζήτησε να μην ξαναβγεί στην τηλεόραση ποτέ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης